maritbet girişmaritbet
Saros Körfezi'nde kiralık otel ve ev fiyatları tavan yaptı!

Saros Körfezi'nde kiralık otel ve ev fiyatları tavan yaptı!

Sıcak havaların bir türlü gelmemesine rağmen Saros Körfezi'nde kiralık otel ve ev fiyatlarının her yıl arttığı belirlendi.

Kiralık ev fiyatları 150 liradan başlayıp 300 liraya kadar çıkarken, otel fiyatları da 150 liradan başlıyor.

SAROS KÖRFEZİ'NDE HER YIL FİYATLAR ARTIYOR

Bayram tatilinde fiyatların 2'ye katlanacağını belirten ev sahiplerinin bir çoğu evlerini kiraya vererek kazandıkları para ile Ege'ye tatile gidiyor. Kiralık evler ne kadar? Haziran ayı sonu olmasına ve havaların yağışlı gitmesine rağmen Saros Körfezi'nde yazlık kiraları aldı başını gidiyor. Günlük kiraların 150 liradan başladığı ve 300 liraya kadar çıktığı Enez ve Erikli'de fiyatların bayram tatili ve sonrasında 2'ye katlanacağı belirtildi.

OTEL KİRALARI 150 LİRADAN BAŞLIYOR

Yazlık evlerin kiralarının diğer bölgelere göre yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, "Ege bölgesine geçtiğinizde ev kiraları daha düşük. Nedense Saros Körfezi'nde kiralar her yıl yükseliyor" dediler. Kiralık evler ile birlikte otel fiyatlarının da yükseldiğini belirten vatandaşlar "Otel fiyatları da 150 liradan başlıyor. Bayramda ise bu fiyatlara yer bulmamız mümkün değil. Yakınlığı ve sakinliği nedeni ile Saros tercih ediliyor. Ege kıyılarında oteller daha ucuz ama orada da yaşam pahalı" dediler.

Ev fiyatları prim yaptı Öte yandan Saros Körfezi'nde, özellikle Enez'de ev fiyatları uçtu gitti. Enez sahilinde 200 bin liradan aşağı ev olmadığını ve ev sahiplerinin uçtuğunu belirten vatandaşlar, "Geçtiğimiz yıla kadar 100 bin liraya ev bulunuyordu, ama şimdi aynı eve 200 bin lira istiyorlar. Artış suni. Çünkü bir şok ev depreme dayanıklı değil ve eski yapı. Buna rağmen çok yüksek fiyat istiyorlar" dediler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saros Körfezi'nde kiralık otel ve ev fiyatları tavan yaptı!
  • 02.07.2015 12:32

Saros Körfezi'nde kiralık otel ve ev fiyatları tavan yaptı!

Sıcak havaların bir türlü gelmemesine rağmen Saros Körfezi'nde kiralık otel ve e ...