maritbet girişmaritbet
Şantiye binaları iklim koşullarına uygun olmalı

Şantiye binaları iklim koşullarına uygun olmalı

Esenyurt'ta bir AVM inşaatının şantiyesinde işçilerin yatakhane olarak kullandığı çadırlarda çıkan yangından sonra gözler, inşaatta çalışan işçilerin kaldıkları yaşam alanlarına çevrildi

İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi inşaatının şantiyesinde işçilerin yatakhane olarak kullandığı çadırlarda çıkan yangından sonra gözler, inşaatta çalışan işçilerin kaldıkları yaşam alanlarına çevrildi. Prefabrike şantiye binaları ile ofis ve yaşam konteynırları üreten Vekon'dan yapılan açıklamada, şantiye binalarının standartlara uygun olması gerektiği belirildi. Vekon Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “İş güvenliği ve sağlığı açısından, standartlara uygun olarak üretilen prefabrike şantiye binalarının ve yaşam konteynırlarının tercih edilmesi gerekiyor” değerlendirmesini yaptı.

Şantiye binalarının kullanılacakları bölgenin iklim koşullarına göre üretilmesi gerektiğini söyleyen Sağlamkaya, elektrik tesisatlarının kışın gerekli olan ısıtma ve yazın gerekli olan soğutma ihtiyaçlarına uygun yapılması gerektiğini ekledi.

Milliyet Emlak
Yavuz Karaman

Yorum Yaz