maritbet girişmaritbet
Sahil kentleri kriz dinlemedi! Fiyatlar % 30 arttı!

Sahil kentleri kriz dinlemedi! Fiyatlar % 30 arttı!

Vilka İnşaat Müdürü Tolga Kantarcı, "Tatil yörelerinde denize sıfır gayrimenkuller en az yüzde 20-30 prim yaptı. Önümüzdeki yıllarda bu oran daha da artacak" dedi

 

Vilka İnşaat Müdürü Tolga Kantarcı, "Tatil yörelerinde denize sıfır gayrimenkuller en az yüzde 20-30 prim yaptı. Önümüzdeki yıllarda bu oran daha da artacak" dedi.
 
Vilka İnşaat'ın müdürü Tolga Kantarcı, ekonomik krize rağmen tatil yörelerinde denize sıfır gayrimenkullerin en az yüzde 20-30 prim yaptığını, önümüzdeki yıllarda bu oranın daha da artacağını söyledi.
 
Kuşadası'nda Gümüldür sahillerine Sea Side Residence'ı kazandırdıklarını belirten Kantarcı, "Deniz kenarında yapılaşma alanları daraldı. 1970'li yıllardan bu yana sahil yöreleri yerli ve yabancı yatırımcıdan rağbet görüyor. Bu aşırı rağbet, bir zamanlar balıkçı kasabası olan yerleri birer şehir haline getirdi. Deniz manzaralı ev almak, şezlong, şemsiye ücreti ödemeden denize girmek neredeyse imkansız hale geldi" diye konuştu.
 
Ev, kumsal, deniz
Tatil merkezlerinin çoğunun yapılaşmasını tamamladığını dile getiren Kantarcı şunları söyledi; "Günümüzde deniz kenarında çok az sayıda arsa kaldı ve bunların da fiyatları astronomik rakamlarda. Ancak kısa süre içerisinde onlar da bitecek ve deniz kenarında ev sahibi olmak adeta hayal olacak" dedi. Sea Side Residence'ın, İzmir'e 50, havaalanına 28 km uzaklıkta, binlerce dönümlük mandalina ağaçlarının arasına kurulmuş çok özel bir bölgede yer aldığını ifade eden Kantarcı, "Aile için tasarladığımız ve 112 konforlu daireden oluşan Sea Side Residence'ta, mevcut site sakinleri tüm günlerini sosyal tesislerde ve eşsiz sahil şeridinde geçiriyor. Özel konumu, modern mimarisi ve sahili sayesinde hızla satılan dairelerimizden elimizde sadece 16 tane kaldı" dedi.
Tolga Kantarcı bundan sonraki yatırımlarının termal turizm alanına olacağını belirterek, "Özellikle dış talep, termal turizm üzerine. Bu yüzden bu sektörde yatırım yapmak için çalışmalar başladık" diye konuştu.
 
Kaynak: Yeni Asır
  • Etiketler:

Yorum Yaz