maritbet girişmaritbet
REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayın hayatına başladı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayın hayatına başladı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu, İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Adana, Antalya 71 için detaylı

REIDIN, Türkiye'nin Yedi Şehir (İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Adana, Antalya), 71 İlçe ve 481 Mahallesi için detaylı Emlak Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri, Yatırım Geri Dönüş Süresi, Ayrıntılı Demografik Bilgiler gibi emlak yatırım, kiralama, geliştirme ve finansman kararlarını destekleyecek oldukça yararlı bilgiler içeren Gayrimenkul Bölge Raporu servisini devreye aldı.

Şimdilik sadece üyelerinin yararlanabileceği servis Geliştiriciler, Değerleme Şirketleri, Yatırımcılar, Danışmanlar, Finansal Kurumlar, Emlak Aracıları ve Düzenleyici Kurumlar gibi gayrimenkul sektörünün tüm profesyonel paydaşlarının doğru kararlar almasına yardımcı olacak şekilde tasarlandı:

- Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri,

- Yatırım Geri Dönüş Süresi,

- Ayrıntılı Demografik Bilgiler, (Toplam Nüfus, Yaş Dağılımı, Medeni Durum, Eğitim Seviyesi, Hane  Halkı),

- REIDIN SED (Sosyo-ekonomik Derece) Dereceleri,

- Aktif Satılık ve Kiralık İlanlar,

- Yeni Projelerin Listesi,

- Harita Üzerinde Önemli Noktalar (Projeler, Restaurant, Ulaşım, İbadethane, Turizm, Okul, Spor Tesisi, Sağlık Merkezi, Alışveriş, Devlet Kurumları) verilerini karşılaştırabilir şekilde rapor olarak sunuyor.

Konuyla ilgili olarak REIDIN CIO'su Mehmet Erkek: “Gelişmiş ülkelerde örneklerini gördüğümüz raporların bir benzerini, ilk defa Türkiye'de REIDIN platformu üzerinden sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 5 seneyi geçen endeks zaman serilerimizden oluşan fiyat trendleri ve REIDIN SED-SosyoEkonomik dereceleri gibi bilgileri kapsıyor. İlgilenilen bölgenin anlık resmini göstermesi açısından ihtiyaca dönük ve oldukça işlevsel bir servis. Üyelerimiz platformumuz üzerinde daha çok otomatik raporlar talep ediyordu. REIDIN Gayrimenkul Bölge Raporu'nun en çok kullanılacak bölümlerden biri olacağını şimdiden görüyoruz”.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayın hayatına başladı!
  • 05.07.2012 10:30

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayın hayatına başladı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu, İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, ...