maritbet girişmaritbet
Realty World'den sertifika programı

Realty World'den sertifika programı

Realty World, Boğaziçi Üniversitesi ile işbirliği yaptı, bir yılda 570 danışmanı sertifikalı yaptı.

Realty World Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi Gayrimenkul Danışmanlığı Programı ile nitelikli gayrimenkul danışmanı ihtiyacını karşılıyor.

Realty World Türkiye Akademi'nin Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile birlikte verdiği eğitimlerle franchise ofis sahipleri ve emlak danışmanları sertifika sahibi oluyor.

Türkiye pazarına girdiği günden bu yana, ‘Doğru Danışman Fark Yaratır' bilinciyle hareket eden Realty World 2011 yılında 500 emlak danışmanı ile 70 brokerı Boğaziçi Üniversitesi ile geliştirdiği eğitim programına tabi tuttu.

Garanti Koza bünyesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World, 2011 yılında yaklaşık 570 kişiye mesleki eğitim şansı tanıdı. Realty World Türkiye Akademi, bu eğitim projesinin uygulamasında Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte sürdürdü. İçeriği, Realty World Türkiye Akademi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından ortaklaşa hazırlanan eğitim programını tamamlayanlar Realty World ofislerinde üniversite mezunu gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladılar.

Türkiye genelinde hizmet veren 139 franchise ofisinde nitelikli danışman ihtiyacının giderek arttığını gerçeğinden hareket eden Realty World, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile birlikte sürdürdüğü projeyle bu yıl da 570 sayıda danışman ve brokerı diplomalı yaptı.

Realty World Türkiye Eğitim ve Franchise Yöneticisi Gürkan Akkuş, “Realty World, Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. 2010 yılını 70 franchise ofisi ile kapatmamız, bugün 139 ofise sahip olmamız başarımızın bir göstergesi. Bu başarılarımızı, Realty World ailesinin üyeleri olan broker ve danışmanlarımız ile sağladık. Doğru danışmanın fark yarattığına gönülden inanıyoruz. BÜYEM ile birlikte yürüttüğümüz bu programla her ay iki emlak danışmanlığı kursu ve ayda bir defa da Ofis Sahipleri için Ofis Yöneticiliği kursu açıyoruz. Her ay toplam 50 kişiye eğitim veriyoruz. 2011 yılı içerisinde toplam 570 Realty World üyesini sertifikalı profesyonel hizmet veren gayrimenkul danışmanı yaptık. 2008 yılından bu yana sürdürdüğümüz bu programla bin 500 kişi eğitim programımıza katıldı. Önümüzdeki dönemlerde eğitimlerin kapsamını geliştirerek İstanbul dışında faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz 13 ilde en az 2 bin kişiye eğitim vermeyi ve katılımcıları bu eğitim sonrasında da istihdam etmeyi planlıyoruz. Bu sayının ilerleyen zamanlarda artacağına inanıyoruz” dedi.

Realty World yöneticileri ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından tasarlanan ve uygulanan bu eğitim programı teorik bilgilerin yanı sıra uygulama alanlarını da kapsayan, üç ana başlıktan oluşuyor. Gayrimenkul Sektörü, Pazarlama- Satış ve Mesleki Bilgi konularına odaklı eğitim programı, 2008 yılından bu yana haftada 5 gün toplam 40 saat olarak uygulanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakanlık açıkladı! Boğaziçi Üniversitesi imara mı açılıyor?
  • 08.10.2021 11:27

Bakanlık açıkladı! Boğaziçi Üniversitesi imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, "Boğaziçi Üniversitesi imara açılacak" iddiasına ...

İlk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı
  • 15.06.2021 13:47

İlk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü ...

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü
  • 22.09.2014 15:21

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü

Garanti Koza'nın Koza Park projesi Dubai Cityscape 2014'te çok büyük ilgi gördü. ...

Boğaziçi Üniversitesi’nde İnşaat Laboratuvarı Binası yükseliyor
  • 29.04.2021 11:06

Boğaziçi Üniversitesi’nde İnşaat Laboratuvarı Binası yükseliyor

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü’nde inşa edilecek “İnşaat Laboratuvarı Bi ...

Boğaziçi Üniversitesi'nin kafeteryasında yangın!
  • 20.02.2021 09:08

Boğaziçi Üniversitesi'nin kafeteryasında yangın!

Beşiktaş'ta bulunan Boğaziçi Üniversitesi Hisar Kampüsü içerisindeki bir kafe al ...

RE/MAX Türkiye 4000 gayrimenkul danışmanına ulaştı!
  • 30.11.2020 14:35

RE/MAX Türkiye 4000 gayrimenkul danışmanına ulaştı!

RE/MAX, bu yıl Türkiye’de 2.000’den fazla yeni girişimcinin katılımıyla 4.000 ga ...