maritbet girişmaritbet
Realty world türkiye’den eğitim atağı

Realty world türkiye’den eğitim atağı

Realty World Türkiye’den Amerika emlak sektörünün en başarılı 25 kadınından biri olan Ms. Bonnie Mays’li eğitim semineri…

 


Realty World Türkiye, Taksim The Marmara Hotel'de gerçekleştirdiği eğitim seminerlerinin ardından Türkiye'deki 5. yılını görkemli tekne partisiyle kutladı. Amerika'da emlak sektörünün en başarılı 25 kadını arasında yer alan Ms. Bonnie Mays ve Türkiye'nin önde gelen firmalarına eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Dr. Burçin Doğru'nun eğitim verdiği seminerler iki gün sürdü.
 
Realty World Türkiye Franchise Ofis sahipleri ve  emlak danışmanları, iki gün süren eğitim programı çerçevesinde Realty World International Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Eğitim Direktörlüğü görevini başarıyla sürdüren Ms. Bonnie Mays'den 2 gün boyunca; liderlik, işe alma stratejileri ve pazarlamanın altın kurallarını öğrendi. Eğitim seminerlerinin ikinci günün sabah seansında  Dr. Burçin Doğru'dan “30 saniyede evlenilecek insanı bulmak mümkün mü?” başlıklı eğitimle emlak sektöründe  müşterileri tanıma ve uzun soluklu bir ilişki kurmayı öğrendiler. Programın ana sponsoru Denizbank'da Realty World Franchise Ofisleri için oluşturduğu konut kredisi kampanyası hakkında bilgi verdi. Realty World, Türkiye emlak sektöründeki 5. yılını eğitim seminerlerinin ardından gerçekleştirdiği tekne partisiyle kutladı.

Türkiye genelinde 50 broker ve 500 emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu'na katılmanın verdiği güçle hedeflerini daha da büyüttü. Realty World periodik olarak gerçekleştirdiği seminerleriyle temsilcilerini biraraya getirerek hem bireysel hem de kurumsal gelişime destek veriyor. Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye çapında 81 il ve 923 ilçede emlak danışmanlığı alanında yer alarak hızlı büyümeleriniyi sürdüreceklerini söyledi.
 
Realty World Türkiye olarak  broker ve emlak danışmanlarının iş süreçlerinde başarılarını ve kazançlarını arttırmaları için eğitime büyük önem verdiklerini belirten Mustafa Baygan, “Beşinci yılımızı sadece yemekli bir törenle değil iki günlük kapsamlı ve özel bir eğitimle kutluyoruz. Bu eğitim programı için ülkemize gelen Ms. Bonnie Mays Amerika'da emlak sektörünün en başarılı 25 kadını arasında yer alıyor ve 11 yılı aşkın süredir Realty World International Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de sürdürüyor. İkinci gün eğitim verecek olan Dr. Burçin Doğru ise UNESCO'nun bazı programlarında Türkiye Direktörlüğü görevini yürüttü ve son dönemde kurduğu eğitim danışmanlığı şirketi ile Türkiye, İngiltere, Almanya, Fransa, A.B.D., Azerbeycan, Kazakistan ve Rusya'da çeşitli eğitim ve danışmanlık projeleri yürütmektedir. Her iki uzmanın da verecekleri eğitimin broker ve danışmanlarımıza çok değerli katkıları olacağına inanıyorum.” dedi.
 
Realty World Türkiye Garanti Koza ile Liderliğe Oynuyor
1973'te ABD'de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1,5 milyar Dolarlık yatırım ve yılda yüzde 30 büyüme ile Amerika'nın en hızlı yükselen emlak devi. Realty World Türkiye, aynı zamanda dünyadaki Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü 2006, 2007 ve 2008 yıllarında ABD'de yapılan kongrelerde aldı. Garanti Koza 2007 yılında dünyanın büyük emlak şirketlerinden Realty World'ü emlak sektöründe bir yurt dışı marka ile işbirliği yaparak enternasyonal standartta iş yapmayı sağlamak ve inşa ettiği projelere Türkiye'nin her köşesinden daha çok müşteri bulmak amacıyla satın aldı.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz