maritbet girişmaritbet
Realty World Türkiye Kupası ödülleri dağıtıldı.!

Realty World Türkiye Kupası ödülleri dağıtıldı.!

2011 yılı Realty World Türkiye Kupası’nda toplam 11 kategoride 75 ödül verildi.

 

Realty World Türkiye'nin başarılı emlak danışmanları ve ofis sahiplerini ödüllendirildiği etkinlik, 13-15 Mart tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cratos Premium Otel'de gerçekleştirildi. Garanti Koza İnşaat ve Koza Yönetim'in sponsor olduğu 2011 yılı Realty World Türkiye Kupası'nda toplam 11 kategoride 75 ödül verildi.

Türkiye'de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, çeşitli kategorilerde başarılı olan broker ve danışmanlarını ödül töreninde buluşturdu. “Doğru Danışman Fark Yaratır” temalı eğlenceli bir eğitim programı ile panellerin de gerçekleştirdiği kamp, 13-15 Mart tarihleri arasında KKTC Cratos Premium Otel'de düzenlendi.

Baygan; 2013 hedefimiz 270 franchise ofisine ulaşmak

 “Realty World Türkiye Kupası” hakkında bilgi veren Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Realty World'ün büyük bir aile olduğunu belirterek, “2010 yılında 70 olan franchise ofis sayımızı bugün itibarıyla 155'ye yükselttik. Sayıları bin 500'e yakın emlak danışmanı, 7 binin üzerinde portföyü ile Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markası haline geldik.  Her geçen gün biraz daha büyüyoruz, ailemizin genişlediğini görmek mutluluk verici. 2013 hedefimiz 270 franchise ofisine ulaşmak. Üyelerimizin Gayrimenkul Franchising sektöründe bir adım öne çıkmasını sağlayacak, ödül töreni gibi onların motivasyonunu arttıracak tüm desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Eğitim konusunun önemini sıklıkla vurgulayan Realty World Türkiye, kamp boyunca broker ve danışmanlarına kişisel gelişim ve eğitim seminerlerine de katılma şansı sundu. Realty World broker ve danışmanları Nasuh Mahruki, 25 yıla yaklaşan aktif spor hayatının sonuçlarını paylaştı.  “Kendi Everestinize Tırmanın” başlıklı interaktif bir sunum yapan Mahruki, başarının temel kurallarını paylaştı. Katılımılar, Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen “Başarmak” başlıklı eğitimler ile başarıya bir adım daha yaklaşabilmek adına neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler edindi.

Etkinliğin ikinci gününde moderatörlüğünü Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan'ın gerçekleştirdiği “Gayrimenkul Sektörünün Yarını” başlıklı bir panel düzenlendi. Panelin konuşmacıları Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm Başkanı Profesör Doktor Şükrü Kızılot, ING Bank Ekonomik Araştırmalar Grubu Bölüm Müdürü Muhammet Mercan, Koza Yönetim Servis AŞ Genel Müdürü Levent Alatlı, Virtua Araştırma'dan Mehmet Demiray ve Hürriyetemlak.com Genel Koordinatörü Ahmet Kurşunlu oldu.

Eğitimler aracılığıyla katılımcılar bir yandan keyifli vakit geçirirlerken diğer yandan kişisel gelişim ve farkındalık konularında bilgi edindiler. Gala gecesinde ise davetliler Ziynet Sali'nin canlı performansı ile bütün yılın yorgunluğunu attı.

ING Bank ile uzun dönemli işbirliği

Realty World, ING Bank ile geçtiğimiz günlerde uzun dönemli bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Buna göre ING Bank Realty World'un farklı etkinliklerine destek verecek, Realty World ofislerine özel, avantajlı konut kredisi sunacak. Mortgage konusunda ING Grubu'nun 100 yıllık tecrübesini Türkiye'ye taşıyan ING Bank, bu işbirliği çerçevesinde Realty World'un emlak danışmanlarına farklı bir vizyon kazandıracak, aynı zamanda rekabetçi krediler sağlayacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mustafa Baygan: Kartal çok gelişiyor
  • 03.06.2016 16:14

Mustafa Baygan: Kartal çok gelişiyor

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ‘Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım' tem ...

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

Yabancıya vatandaşlık hakkı sektörü heyecanlandırdı
  • 13.01.2017 09:34

Yabancıya vatandaşlık hakkı sektörü heyecanlandırdı

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, yabancılara Türk vatandaşlı ...