maritbet girişmaritbet
Realty World Türkiye Antalya’da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

Realty World Türkiye Antalya’da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

Realty World Türkiye Antalya’da düzenlediği toplantı ile gayrimenkul sektörünü değerlendirerek hedeflerini belirledi

Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer ve Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım gayrimenkul sektörünün 2013 değerlendirmesini yapmak, 2014'te sektördeki beklentileri tespit etmek ve Antalya'nın bu alandaki önemini tartışmak üzere toplantı düzenledi. 2013'ün kısa bir değerlendirmesini yapan Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer,  ‘'Amerika'da 70, Türkiye'de ise 9 yıldır faaliyette bulunmakta olan Realty World, profesyonel gayrimenkul hizmetlerine ihtiyaç duyan ve bunu önemseyen tüketicisine ülke genelinde açtığı franchise ofisleri ile gayrimenkul danışmanlık hizmetlerini yüksek kalite standartlarında ulaştırmaktadır. Realty World Türkiye, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye'nin en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olurken, aynı zamanda dünyadaki Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü almıştır.  Başarısı çıtası her geçen gün hızlı bir ivmeyle yükselen Realty World şu an Türkiye'de 243 Antalya'da 14 franchise ofisi ile 2013'de de gayrimenkul sektörünün tercih edilen en güvenilir markası olmuştur. Sektörde Türkiye genelinde İstanbul'dan sonra en hızlı tırmanışı gösteren 2. merkez noktamız Antalya'dır.” dedi.

Enginer ayrıca “Gelişen ve değişen global dünyadaki ekonomik, sosyolojik, kültürel ve teknolojik anlamdaki tüm değişimler tüm dünyada ve ülkemizde de her geçen gün artan bir ivme ile kendini gösteriyor. Ve uzmanlar bu değişimden en fazla etkilenen sektörlerin başında gayrimenkul sektörü olduğunu belirtiyor. Türk gayrimenkul sektörü, özellikle son on yılda kayda değer biçimde öne çıkarak yatırımcılar için giderek daha cazip fırsatlar sunar hale gelmiştir. Türkiye gayrimenkul pazarında olağanüstü bir büyüme potansiyeli taşımaktadır. Türkiye'deki gayrimenkul pazarı özellikle Antalya başta olmak üzere gelecek vaad etmektedir'' dedi.

Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım, “Türkiye'nin olduğu kadar tüm dünyanın en  önemli turizm kentlerinden olan Antalya, gayrimenkul yatırımlarındaki sürekli kazandıran hızlı geri dönüş avantajlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sektördeki gayrimenkul satış rakamlarına bakılacak olursa Türkiye 1. Ofisimiz Realty World Neva Gayrimenkulün Antalya ofislerimizden biri oluşu gayrimenkul sektöründe Antalya'nın ne denli önemli bir yer teşkil ettiğinin en büyük göstergesidir.''  dedi. 

243 Realty World ofisi arasında Türkiye Birincisi olan Realty World Neva Gayrimenkul Broker'ı Uğur Fer"Son yıllarda Antalya'ya talep çok fazla, oteller tam kapasite ile çalışıyor. Bu kapsamda Turizm Sektörüne yönelik yatırımlarda da ciddi bir artış söz konusu oluyor. Hem konutta, hem de ticari gayrimenkuller alanında Antalya Lara Bölgesinin ayrı bir önemi var. Lara, hızla gelişen ve yatırımcıların tercih ettiği bir yer. Hem geri dönüşü kısa vadede ve risksiz hem de yatırılan paranın giderek katlandığı bir yapıya sahip. Lara gibi, yeni imara açılacak olan Kırcami, Güzeloba ve Kundu Bölgeleri de yatırım için tavsiye ettiğimiz bölgelerden. Artık insanlar evin sadece hangi bölgede olduğuna değil, aynı zamanda inşaat kalitesine de bakıyor. Bu bölgelerde inşaat kalitesi de oldukça yüksek, beklentileri fazlasıyla karşılıyor." dedi.

Realty World Neva Gayrimenkul Ofis Müdürü Atakan Savun, "Realty World Neva Gayrimenkul olarak her zaman güvenilir ve uzun vadeli planlar hedefliyoruz. Müşterilerimizi sadece iş yapılabilecek sıradan müşteriler olarak değil kalıcı dostlarımız olarak görüyoruz." dedi.

 

 

 

Yorum Yaz