maritbet girişmaritbet
RE/MAX Türkiye'den müşterilerine hediye ev sigortası!

RE/MAX Türkiye'den müşterilerine hediye ev sigortası!

RE/MAX ile Generali Sigorta'ın işbirliği kapsamında RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

Gayrimnekul danışmanlığı sektöründe faaliyetler gösteren REMAX Türkiye ile sigorta sektöründe müşterilerine çözüm sunan Generali Sigorta önemli bir iş birliğine imza attı. Bu işbirliği sayesinde RE/MAX'ten ev kiralayanlara, satın alanlara ve evinin satış-kiralama işlemini RE/MAX ile yürütenlere avantaj, kolaylık ve güvence sağlanması hedefleniyor.

3 aylık 'Kolay Evim Sigortası'

Her biri kendi sektörünün önde gelen kuruluşu olan Generali Sigorta ile RE/MAX Türkiye; ev hayali kuranlara, kiralık ev arayanlara, gayrimenkulünün satış-kiralama sürecini RE/MAX Türkiye'ye emanet edenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu işlemlerden herhangi birini gerçekleştiren herkese 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası' hediye ediliyor. 5 bin TL'ye kadar yangın, sel, su baskını, hırsızlık ve terör kaynaklı zararları karşılayan sigorta, RE/MAX müşterisi olan herkese avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra çilingir, su tesisatı, elektrik tesisatı ve cam işleri ile ilgili de her bir hizmetten bir defaya mahsus olmak üzere 150 TL'ye kadar yararlanma imkanı sunuluyor.

generali ve remax

RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn ve Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan

Sigorta şirketleri arasında başarısıyla ilk sıralarda yer alan Generali Sigorta ile işbirliğinin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, “Sigorta sektöründe engin tecrübeleri bulunan Generali Sigorta ile güçlerimizi birleştirmekten dolayı çok mutluyuz. RE/MAX'e evini emanet eden ve ev kiralamak ya da satın almak isteyen müşterilerimizin gözleri arkada kalmayacak. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile RE/MAX'i tercih edenlerin hayatını kolaylaştıracağımıza ve önemli bir ihtiyaçlarını gidereceğimize inanıyoruz” dedi.

Konutları güvence altına alacak  

Yeni bir evde yeni bir hayat kurmanın tatlı telaşı arasında RE/MAX müşterilerinin ihtiyaç anında yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan ise, “Uzmanlık alanımız gereği RE/MAX müşterilerinin varlıklarını koruma altına alacak ve ‘Sigortanın Kolay Hali' söylemimize uygun olarak onların tüm sigortacılık ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay şekilde karşılayacağız. ‘Kolay Evim Sigorta'sı poliçe sahiplerinin konutlarını çeşitli konut riskleri karşısında güvence altına alırken, Generali Sigorta'nın ana sorumluluk alanlarından bir olarak gördüğü asistans hizmetleri ile de hayatlarını kolaylaştırıyor. Üstelik bu hizmetlere Kişisel Sigorta Danışmanlarımız ile generali.com.tr, 7/24 Sigorta Danışmanlığı Hattı 0850 555 55 55 ve mobil sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşılabiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!
  • 07.05.2021 16:25

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!

Tüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde T ...

Adıyaman Altınşehir Köprülü Kavşak hizmete açıldı!
  • 23.01.2021 16:09

Adıyaman Altınşehir Köprülü Kavşak hizmete açıldı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Adıyaman'ın trafik yoğunluğunu azaltaca ...

E-ticaretin en iyileri ECHO Awards'ta ödüllerine kavuştu!
  • 21.01.2021 10:49

E-ticaretin en iyileri ECHO Awards'ta ödüllerine kavuştu!

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleşen ECHO Awards'ta yılın e ...

Kemerlife XXIII
  • 27.11.2020 00:08

Kemerlife XXIII

...

TOGG fabrikasında ilk olarak C-SUV modeli üretilecek
  • 18.07.2020 17:24

TOGG fabrikasında ilk olarak C-SUV modeli üretilecek

Temel atma töreni öncesi gösterimi yapılan kırmızı ve mavi renkteki C-SUV modeli ...

Konut kredilerindeki indirimler girişimcilere kapı araladı
  • 16.07.2020 10:50

Konut kredilerindeki indirimler girişimcilere kapı araladı

Konut kredilerinde yapılan indirimler ile gayrimenkul sektöründe talepler ciddi ...