maritbet girişmaritbet
Quasar İstanbul Cityspace Fuarı’ndan büyük ödül kazandı!

Quasar İstanbul Cityspace Fuarı’ndan büyük ödül kazandı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Türkiye’ye 3 Avrupa Birinciliği getiren Quasar İstanbul, Dubai’den de büyük ödülle dönüyor

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3 Avrupa, 5 Türkiye Birinciliği yanında aldığı  2 özel takdir ödülü ile toplam 10 ödülle rekor kıran Quasar İstanbul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai'deki Cityspace Fuarı'nda ‘En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje' dalında gelecekteki projeler arasında büyük ödüle layık görüldü. 

Türkiye'nin ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul'un yaratıcısı Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi, 8 – 10 Ekim tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape fuarı gala gecesinde ‘Gelecekteki Projeler' kategorisindeki en önemli ödülü aldı. W Marriott Marquis Hotel'de 9 Ekim'de gerçekleşen törende Quasar İstanbul, “En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje” ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl on ikinci kez düzenlenen Cityscape Dubai Ödülleri, dünyanın en prestijli gayrimenkul yatırım ve geliştirme etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Ödül programı, her yıl 150'ye yakın ülkeden gayrimenkul uzmanı, mimar, tasarımcı ve plancıları uluslararası bir iletişim ortamında biraraya getiren Cityscape Global kapsamında organize ediliyor.

‘Lüksün ötesinde lüksü' vaat eden Quasar İstanbul'un Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'nin layık görüldüğü 8 Avrupa ödülünün 3 tanesini tek başına almanın onurunu yaşadığını ve çok kısa bir zaman içinde de Dubai'den gelen bu önemli ödülle başarılarının dünya çapında takdir gördüğünü vurgulayan Viatrans A.Ş-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olacak Quasar İstanbul, Dubai Cityspace Fuarı'nda hem Birleşik Arap Emirlikleri hem de Körfez ülkelerinden büyük ilgi gördü. İsviçre sermayeli, Türk bayraklı Quasar İstanbul, sahip olduğu özgün vizyon ile gayrimenkul geliştirme sektörüne tüm dünyada yepyeni bir felsefi derinlik kazandıracak” dedi. 

Kısaca Quasar  İstanbul hakkında: 

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı Quasar İstanbul karma projesi, 2015 yılı sonunda hayata geçecektir. Dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels'i Türkiye'ye getiren projede; Quasar Residences, Fairmont Quasar Istanbul, Fairmont Residences Quasar Istanbul, Fairmont Offices Quasar Istanbul yer alacaktır. Toplam 23 bin 700 metrekare arazi üzerine inşa edilen Quasar İstanbul karma projesi kapsamında, uluslararası lüks anlayışının kültür, sanat ve moda ile harmanlandığı Liqueur Kültür, Sanat ve Moda Merkezi hayata geçirilecektir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...