maritbet girişmaritbet
Projebeyaz International yabancı yatırımcıları ağırlıyor

Projebeyaz International yabancı yatırımcıları ağırlıyor

Yurt dışındaki gayrimenkul çalışmalarını yürütmek üzere kurulan Projebeyaz International, global faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor

Katıldığı yurt dışı fuarlarda Türkiye'nin gayrimenkul alanında da markalaşmasına katkıda bulunan şirket, son birkaç gündür İstanbul'da yurtdışından gelen inşaat yatırımcılarını ağırlıyor. 

“Dünyada gayrimenkul yatırımında mesafe kavramı yoktur” anlayışı ile Projebeyaz çatısı altında yurt dışı faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Projebeyaz International, global çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Körfez Bölgesi'nde art arda birkaç fuarda Türkiye gayrimenkullerini temsil eden şirket, yabancı yatırımcıları şimdi de İstanbul'da ağırlıyor. 

“Gayrimenkul pazarlama”, “gayrimenkul marka yönetimi”, “proje geliştirme” ve “proje satışı&kiralama” alanlarında geniş bir hizmet ağı bulunan şirket, geçtiğimiz perşembe günü 46, cumartesi günü 86 yabancı inşaat yatırımcısını ağırladı. Önümüzdeki çarşamba günü ise 75 kişiyi sektör ve projelerle ilgili bilgilendirecek olan Projebeyaz International, bu kapsamda bütün potansiyel projeleri yerinde inceledi. 

Yabancı yatırımcıların talep ve planlarıyla ilgili bilgi veren Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, şu açıklamaları yaptı: “Biz tanıtım çalışmalarımızı belli bir bölge sınırlandırmasına almadan, Körfez ülkeleri, Rusya, Avrupa ve Asya'da, her bölgeye uygun olan yöntem ile yapmaya devam ediyoruz. Türkiye'ye hâlihazırda yoğun bir yabancı akını mevcut. Her gelen turistin, potansiyel bir gayrimenkul alıcısı olarak şu anda dünyadaki en uygun yatırım pazarı olan Türkiye'ye ilgi göstermesi son derece normal. Ancak yabancı gayrimenkul yatırımcıları bu girişimi nasıl yapacağını bilmiyorlar ve daha önce yaşadıkları kötü tecrübeler akıllarında soru işaretleri oluşturuyor. Bu kitle; dünya çapındaki tanıtım çalışmalarımız, hemen her yurt dışı fuarına katılmamız ve doğru bilgileri kendilerine sunmamız neticesinde Projebeyaz'ı takip etmeye başladı.

Yurt dışından gelen grup da bizim bu bölgedeki tanıtım çalışmamız neticesinde yatırım fırsatlarını bizden dinlemek isteyen profesyonellerden oluşan bir gruptu. Bu grup gerek kendi yatırım düşünceleri gerekse fonlarını yönettikleri müşteri kitlesi açısından önemli. Bu türden yatırımcı heyetlerini bu yaz Körfez ülkeleri başta olmak üzere pek çok çok Avrupa ülkesinden de bekliyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız da devam ediyor.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Arap fonları Türkiye‘yi yatırım radarına aldılar'
  • 22.05.2017 10:12

'Arap fonları Türkiye‘yi yatırım radarına aldılar'

Projebeyaz Yön Kur Başkanı Uzun, Türk emlak sektöründe uzun zamandır beklenen Ar ...

'Gurbetçiler daha çok Ege Bölgesi'ni tercih etti'
  • 16.05.2017 10:11

'Gurbetçiler daha çok Ege Bölgesi'ni tercih etti'

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, referandu ...

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 11:35

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı

Projebeyaz Gayrimenkul ve grup şirketi Helis Yapı, MIPIM Fuarı'nda imza attığı p ...

Projebeyaz üç saatte 13 satış gerçekleştirdi
  • 14.09.2014 09:48

Projebeyaz üç saatte 13 satış gerçekleştirdi

Projebeyaz International 11-14 Eylül tarihleri arasında katıldığı Emlak 2014 Fua ...

Projebeyaz International, Suudi yatırımcılar ile buluştu
  • 13.06.2014 10:49

Projebeyaz International, Suudi yatırımcılar ile buluştu

Projebeyaz International ve Suudi yatırımcılar İstanbul’da bir araya geldi ...

Ege Birlik, Projebeyaz ile yatırımcılarına kavuşuyor
  • 27.05.2014 11:03

Ege Birlik, Projebeyaz ile yatırımcılarına kavuşuyor

Ege Birlik İnşaat, Garden Villas’ın yurt içi ve yurt dışı satış ve stratejik pl ...