maritbet girişmaritbet
Polisan Exelans Enerji Yalıtımları ile dış cephenizi koruyun

Polisan Exelans Enerji Yalıtımları ile dış cephenizi koruyun

Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri, binaların mimari ve fiziki ihtiyaçlarını gözeterek yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlıyor

Polisan Boya üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri kalıcı performans ve kaliteli hizmet ile binalarda yüksek kaliteye ulaşılmasına yardımcı oluyor. 

Polisan, bu sistemde, yüksek performanslı ve kaliteli ürünler kullanılmasının haricinde, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlayarak dıştan ısı yalıtım sistemlerinin uygulamalarında olası hataların önüne geçiyor. Ayrıca, Polisan Exelans Enerji Dekoratif Kaplama ve Polisan Dış Cephe Boya seçenekleri mükemmel dekoratif görünümler elde edilebilmesi için binalarda mimari detay çözümü ve cephe alternatifleri sunuyor.  

Polisan Exelans Enerji Paket Sistemi Türkiye Lideri

Polisan Boya bünyesinde, 2007 yılından bu yana faaliyet göstermekte olduğu yalıtım pazarındaki liderliğini 2013 yılında geliştirdiği hizmetler ile daha da güçlendirmeye devam ediyor.  “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği” ile büyüyen Türkiye yalıtım pazarına Exelans Enerji Paket Sistemi ile liderlik eden Polisan, 2013 yılında, toplam yalıtım gelirlerini bir yıl öncesine kıyasla %34 oranında arttırırken, Exelans Enerji paket sistemi tek pakette Türkiye lideri oldu. 
 
Polisan, 2013 yılında sadece boya ve yalıtım sektöründe değil, dünya sigortacılık sektöründe de bir ilke imza atarak “Polisan Yalıtım Kaskosu” ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırdı. 

2014 yılında bir yenilik daha yapan Polisan bayileri kanalı ile yalıtım uygulaması yapan nihai tüketici ve apartman yönetimlerine Enerji Kimlik Belgesini (EKB) ücretsiz olarak vermeye başladı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polisan Exelans Enerji Yalıtımları ile dış cephenizi koruyun
  • 02.07.2014 12:44

Polisan Exelans Enerji Yalıtımları ile dış cephenizi koruyun

Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri, binaların mimari ve fiziki ihtiya ...