maritbet girişmaritbet
Piyalepaşa İstanbul, Arap yatırımcıyla buluştu

Piyalepaşa İstanbul, Arap yatırımcıyla buluştu

Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Yatırımcılarına yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan projede yer alan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki AVS, İstanbul'un ikinci İstiklal Caddesi olmaya aday.

Piyalepaşa İstanbul fuar süresince, hologramın etkileyici sunum gücünden yararlanarak yatırımcılarına Arapça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 farklı dilde tanıtılacak. Hologram, içine sanal gerçekliğin entegre edilmesiyle tüm daire tipleri içerisinde serbestçe gezinti yapıp, gerçeğe yakın deneyim yaşama fırsatı da sunuyor. 

Piyalepaşa İstanbul, yarım asrı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Türkiye'nin en köklü markalarından Polat tecrübesi ve güvencesiyle, Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un en eski ve değerli semtlerinden Beyoğlu Piyalepaşa'da yükselecek olan proje, Dubai Cityscape Global 2015'te 2A20 numaralı standında yabancı yatırımcılarla buluşuyor. Piyalepaşa İstanbul, bölgesel ve uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimar ve tasarımcıların katıldığı bu önemli platformda, gerek konsepti ve mimarisi gerekse daha önce denenmemiş teknolojik sunumu ile fark oluşturuyor. 

piyalepaşa istanbul

Üç farklı dilde görsel şölen

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un, Dubai Cityscape Global'deki tanıtımı da projeye yakışacak şekilde görsel bir şölen eşliğinde yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul, “Piyalepaşa İstanbul”u, teknoloji ve hikayenin iç içe başarıyla kurgulandığı bir hologram sunumuyla tanıtıyor. Arapça, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 3 farklı dilde sunulan görsel şova katılanlar dilerse;  sanal gerçeklik yardımıyla da, daire tipleri içerisinde serbestçe gezinti yapıp, gerçeğe yakın deneyim yaşıyorlar.

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, böylesi önemli bir organizasyonda ülkemizin gayrimenkul sektöründe geldiği noktayı sergileyen bir projeyle yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Piyalepaşa İstanbul, her noktasında gerçekten gelecek adına yatırım ve değer vadeden bir proje. Biz de projemizi başından itibaren kendine yakışır şekilde farklı ve değerli kılacak yöntemlerle tanıtmaya çalışıyoruz. Burada da kullandığımız hologram teknolojisiyle, fuara katılanlar projemizi en ince detayına kadar öğrenme ve sunduğu ayrıcalıklarla tanışma şansına sahip oluyor. Bu interaktif yaklaşım sayesinde yatırımcıların ilgisinin yoğun olacağına ve projemizi bir fırsat olarak değerlendireceklerine inanıyoruz” dedi.

piyalepaşa istanbul

Yücel: “İkinci bir İstiklal Caddesi yaratmak istiyoruz”

Projenin konseptine de değinen Yücel, “Piyalepaşa İstanbul, bir karma kullanım projesi olması sebebiyle, sahiplerine ve yatırımcılarına yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Özellikle projemiz içerisinde yer alan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki alışveriş sokağımız ile ikinci bir İstiklal Caddesi yaratmak istiyoruz. Ulusal ve uluslararası 120 mağazanın yanı sıra, simitçiden manava ve kestaneciye kadar özlediğimiz ve eskiden görmeye alışık olduğumuz birçok değer de bu sokakta yer alacak. Piyalepaşa Alışveriş Sokağımız tamamlandığında, sadece bölgenin değil Beyoğlu'nun ve İstanbul'un da yeni bir cazibe merkezi olacak.” dedi. 

İstanbul'un merkezinde bir semt: Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu'nun merkezinde 800 milyon Dolar'lık yatırımla, 82 dönüm arazi üzerinde karma kullanım projesi olarak hayata geçiriliyor. Piyalepaşa İstanbul'da 55 m²'den 207 m²'ye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli özellikleri arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor. 
Piyalepaşa İstanbul'un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında ise; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve spa hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunuyor.

Ulaşım açısından da merkezi konumda yer alan ‘Piyalepaşa İstanbul', D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:37

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 3+1 örnek dai ...

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:31

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 örnek dai ...

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 05.08.2017 15:40

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin son detaylarıyla birlik ...

Adnan Polat, Piyalepaşa İstanbul'un 2. etabını anlatıyor!
  • 29.03.2017 13:57

Adnan Polat, Piyalepaşa İstanbul'un 2. etabını anlatıyor!

Polat Holding yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa İstanbul'un 2. etab ...

Adnan Polat, MIPIM'de ESD'ye konuştu!
  • 15.03.2017 14:50

Adnan Polat, MIPIM'de ESD'ye konuştu!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, hayata geçirdikleri kentsel dö ...

Piyalepaşa İstanbul'un örnek daireli reklam filmi!
  • 07.10.2016 15:34

Piyalepaşa İstanbul'un örnek daireli reklam filmi!

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Piyalepaşa İsta ...