maritbet girişmaritbet
Pendik-Kurtköy hattı yatırımcının da tercihi!

Pendik-Kurtköy hattı yatırımcının da tercihi!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Cem Sezginsoy, Pendik-Kurtköy hattının yatırım değeri ile ilgili bilgiler verdi.

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar ve İstanbul'a sık seyahat eden iş adamları tarafından tercih edildiğini belirtiyor. Bölgenin yatırımcı için cazip olduğunu kaydeden Sezginsoy, konutların birim metrekare fiyatının 3.000 TL'den başlayıp 3.700 TL seviyesine kadar çıktığını söylüyor. 

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Cem Sezginsoy, Pendik-Kurtköy hattının İstanbul'un değer kazanan bölgeleri arasında yer aldığını belirtiyor. Sezginsoy, bölgenin en önemli özelliğinin Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Dilovası sanayi bölgelerine yakınlığı olduğunu kaydediyor. Sezginsoy, Pendik-Kurtköy hattının özellikle bölgede çalışanlara İstanbul'da uygun fiyatlarla ve modern şartlarda ikamet etme imkanı sağlaması nedeniyle tercih edildiğini söylüyor. 

Yatırımcının da tercihi

Sezginsoy, Pendik-Kurtköy hattının havaalanına yakınlığı nedeniyle sık seyahat edenler ve İstanbul dışında yaşayıp İstanbul'la yoğun ticari faaliyette bulunan iş adamlarının da ikinci adresi olduğunu belirtiyor. Pendik-Kurtköy hattının halihazırda orta üst değerli bir bölge olduğunu kaydeden Sezginsoy, bölgenin gelişerek sürekli değerlenmesi ve hala değerlenme potansiyeli taşıması bakımından yatırımcı açısından da cazip olduğunu dile getiriyor. 

Pendik-Kurtköy hattında önde gelen geliştirici firmaların da yer aldığını ifade eden Sezginsoy, bölge genelinde markalı konutların geliştirildiğini belirtiyor. Pendik-Kurtköy hattında fiyat artışının ortalamanın üstünde devam edeceğini söyleyen Sezginsoy, mevcut konutların fiyatlarının proje özellikleri ve konumuna bağlı olarak metrekaresinin 3.000 TL'den başladığını, 3.600 ile 3.700 TL düzeyine kadar çıktığını ifade ediyor. Sezginsoy, bölgeye yönelik olarak yabancı satışı için çalışan ajansların da olduğunu sözlerine ekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pendik-Kurtköy hattı yatırımcının da tercihi!
  • 22.05.2017 09:55

Pendik-Kurtköy hattı yatırımcının da tercihi!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Cem Sezginsoy, Pendik-Kurt ...