maritbet girişmaritbet
Özyurtlar, Ncadde Agora'da teslimlere başladı

Özyurtlar, Ncadde Agora'da teslimlere başladı

Esenyurt'ta klasik iş merkezi mimarisinden farklı olarak tasarlanan Ncadde Agora'da teslimler başladı.

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farklı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor. Teslime özel fiyatlarla satışa çıkan Ncadde Agora'da fiyatlar 241 bin TL'den satışa sunuluyor.

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerle adından sıkça söz ettiren Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Agora'yı yatırımcısıyla buluşturuyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Ncadde Agora, sahiplerine teslim ediliyor. 

Klasik iş merkezlerinden farklı olarak inşa edilen Ncadde Agora, her detayın özenle tasarlandığı modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı'ya cepheli olan proje, iş dünyasını bir araya topluyor. İstanbul'un merkezinde yer alan Ncadde Agora, çalışanlara yoğun iş tempoları arasında gündelik hayattan kopmadan sosyal aktivitelerini de yapabilme imkanı sunuyor.  

ncadde özyurtlar

500 metrekarelik geniş bir lobiye sahip projenin caddeye bakan cephesinde 13 adet farklı büyüklükte dükkan yer alıyor. Üst katlarında ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneğinden oluşan 144 adet home ofis bulunuyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'dan son 20 home ofis 241 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. İki adet 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde lojistik deponun bulunduğu projede; kapalı otopark, depo ve teknik alanların yanı sıra spor salonu ve resepsiyon hizmeti de yer alıyor. 

İş dünyası Ncadde Agora'da toplandı

Klasik iş yerlerinden farklı olarak inşa edilen Ncadde Agora'yla iş dünyasını bir araya getirdiklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bir projenin daha sonuna gelmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yeni bir proje açmak kadar, projeyi teslim etmenin de büyük bir keyif olduğunu ifade eden Özyurt, yatırımcılarına, markalarına olan güveninden dolayı teşekkür etti. 

Ncadde Agora'nın İstanbul'un son yıllarda en çok gayrimenkul satışı yapılan Esenyurt'ta inşa edildiğini bildiren Özyurt, buradan gayrimenkul sahibi olanların karlı çıkacağını söyledi. Son yılların en çok tercih edilen ofis kullanım şeklinin home ofisler olduğunu anlatan Özyurt, “Ncadde Agora ile zihinlerdeki soğuk iş merkezi algısını tamamen ortadan kaldırdık. Kısa katlı binaları ve özgün mimarisiyle Ncadde Agora'yı, konforu ve şıklığı bir arada arayan iş dünyası için hazırladık” dedi. 

Ncadde Agora ile ofis yaşamını keyfe dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Tamer Özyurt, “Kalıplaşmış iş merkezi kavramını tamamen değiştirip, insanların çalışırken dinlenebileceği stres atabileceği yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyoruz. İçerisinde restoranlar ve seçkin mağazaların da bulunacağı residence konseptinde inşa ettiğimiz projemiz, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor” diye konuştu. 

Esenyurt'un merkezinde

Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı üzerine inşa edilen Ncadde Agora, metrobüse 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na ise sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan Ncadde Agora, sanat ve eğlence merkezlerine, AVM'lere, okullara, cafe ve restoranlara, hastanelere hatta daha pek çok önemli merkeze oldukça yakın bir lokasyonda yer alıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...