maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat'tan Ak&NMerkez açıklaması

Özyurtlar İnşaat'tan Ak&NMerkez açıklaması

Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Ak&NMerkez markasının yayınının durdurullması kararıyla ilgili bir açıklama yaptı. Özyurt, bugüne kadar yaptıkları projelerde herhangi bir kurumun ismini asla kullanmadıklarını, buna da kesinlikle ihtiyaçlarının olmadığını söyledi


Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “3 bin 500'den fazla aileyi ev sahibi yapan 20 yıllık bir markayız. Başka bir markadan fayda sağlamak gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmamıştır. Ak&Nmerkez'de Akın Holding'in “Ak” ı ile bizim “N” markamızı birleştirdik ve “Ak&Nmerkez” markasını yarattık” dedi.


Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne kadar yaptıkları projelerde herhangi bir kurumun ismini asla kullanmadıklarını, buna da kesinlikle ihtiyaçlarının olmadığını belirtti. Tamer Özyurt şu açıklamayı yaptı: “Özyurtlar Şirketler Grubu, 3 bin 500'den fazla aileyi ev sahibi yapan 20 yıllık köklü bir firmadır. Başka bir markadan fayda/kazanç sağlamak gibi  düşüncemiz hiçbir zaman olmamıştır. Bizim vizyonumuz, kurumsal kimliğimiz ve duruşumuz yenilikçidir. “Ak&Nmerkez” projesi Akın Holding'le hasılat paylaşımı yöntemiyle yaptığımız bir iş ortaklığıdır. Bu ortaklık neticesinde Akın Holding'in “Ak” ı ile bizim “N Tepe”, “Nşehir”,“Nkule”, “Nmerkez”,”Nyamaç” ve “N Towers” projeleriyle de kamuoyu tarafından bilinen “N” markamızı birleştirdik. Ortaya “Ak & Nmerkez” markası çıktı. Markamızın tescili için 15.04.2010 tarihinde  başvurusunu da yaptık. Şu an yargı süreci devam ediyor. Biz de yargıya saygılıyız.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz