maritbet girişmaritbet
Ozon tabakasındaki deliği kapatacak kadar asma tavan üretti!

Ozon tabakasındaki deliği kapatacak kadar asma tavan üretti!

Çeyrek asırdır yapı sektörüne hizmet veren Aspen, yurt içinde ve yurt dışında hayata geçirdiği projelere 2011 yılında da hız kesmeden devam ederek, bu sene için belirlediği % 15 büyüme hedefine 9 ay içerisinde ulaşmayı başardı.

Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, ‘belirlediğimiz hedeflere zorlanmadan ulaşmamız, gelecek planlarımızı olumlu yönde etkiledi. 2012 yılında % 25 büyümeyi hedefliyoruz.'

2011'in Aspen için oldukça verimli geçtiğine değinen Gündoğdu, Aspen'in güçlü bir şirketler topluluğunun lokomotif firması olduğunu belirtiyor. 100 beyaz yakalı, 150 de mavi yakalı personeli bulunan Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri, Türkiye çapında 200 bayi, 3 üretim tesisi, 5 bölge müdürlüğü, 7 depo, 2 satış temsilciliği ve bir genel müdürlük binasına sahip. Yurt dışı yapılanması da oldukça kuvvetli olan Aspen'in Moskova Rusya, Amsterdam Hollanda'da Ukrayna Kiev ve Romanya Bükreş'te satış temsilcilikleri, bulunuyor. Polonya, Finlandiya, Belçika başta olmak üzere toplam 23 ülkede satış noktasına ulaşan Aspen, yurt dışı yapılanmasını her geçen gün daha da kuvvetlendiriyor.

Dünya devlerinin yurtdışı merkez ofislerini donatan bölme duvarlar, asma tavanlar ve zemin sistemleri Aspen'in Sakarya Hendek, Eskişehir ve Hadımköy İstanbul fabrikalarda üretiliyor.

Hollanda, Rusya, Finlandiya, Avusturya ve daha birçok ülkede Microsoft, Coca Cola, Pfizer, Novartis gibi dünya devlerinin genel müdürlük binalarında kullanılan ürünleri ülkemizdeki üç fabrikasında üreten Aspen, geniş ürün yelpazesinde bulunan diğer önemli markaların Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor. Hendek Sakarya, Hadımköy İstanbul ve Eskişehir'de bulunan üç devasa fabrikasında yılda, 1,3 milyon m2 asma tavan, 50 bin m2 bölme duvar ve 325 bin m2 yükseltilmiş zemin üreten Aspen, imzaların atıldığı yeni projelerin gereksinimlerini karşılamak için üç fabrikanın da üretim kapasitesini % 25 oranında arttırıyor. Son olarak Gündoğdu; Trump Towers, Varyap Meridian, Ora Avm, Florence Nigtingale Hastanesi ve Bodrum Milas Havaalanı projeleri şu an için ilk aklıma gelen yeni projelerimiz, diyerek 2012 yılı projelerine de kısaca değiniyor.

1989'dan beri sektörde bulunan Aspen şimdiye kadar, 50 milyon m2 ye ulaşan ozon tabakasındaki deliği kapamaya yetecek kadar asma tavan üretimi gerçekleştirerek ilginç bir rekora da imzasını atıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AKM inşaatının yüzde 86'sı tamamlandı
  • 26.02.2021 11:47

AKM inşaatının yüzde 86'sı tamamlandı

Hareketli sahne ve opera salonunun yapımında sona yaklaşılan merkezin iç mekanla ...

Beylikdüzü'nde konut satışları artışa geçti
  • 15.06.2020 16:14

Beylikdüzü'nde konut satışları artışa geçti

Beylikdüzü'ndeki emlakçılar, satışların bu dönemde artışa geçtiğini belirterek, ...

GoMeso restoranları Aspen ile doğallığı yansıtacak
  • 04.11.2014 10:50

GoMeso restoranları Aspen ile doğallığı yansıtacak

GoMongo olarak tanınan ve yeni adıyla GoMeso olan restoranların yenilenme süreci ...

Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, Aspen imzası taşıyor!
  • 23.10.2014 13:04

Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, Aspen imzası taşıyor!

Yapımı tamamlanan Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, yapı sektörünün köklü firmalarınd ...

Aspen Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’ne hayat verdi
  • 17.10.2014 14:11

Aspen Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’ne hayat verdi

Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nün bölme duvar ve asma tavanları, yapı sektörünün ö ...

Aspen'den sektöre iki yenilikçi ürün birden!
  • 02.09.2014 12:26

Aspen'den sektöre iki yenilikçi ürün birden!

Yapı sektörünün lideri Aspen, 25. yılında sektöre iki yenilikçi ürün kazandırıyo ...