maritbet girişmaritbet
'Ortadoğulular kendilerini ülkemizde rahat hissediyor'

'Ortadoğulular kendilerini ülkemizde rahat hissediyor'

Expo Turkey by Qatar’da canlı yayınlarına devam eden Emlaktasondakika.com Neli Devidas’ı ağırladı.

Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas Expo Turkey by Qatar'da ekibimize özel açıklamalarda bulundu. Fuar hakkında Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay'ın sorularını yanıtlayan Devidas, fuarda stant olarak yer almadıklarını, toplantısı odası kiraladıklarını belirtti.

“Burada B2B görüşmeleri yapıyoruz. Hem daha evvelden iletişime geçtiğimiz yabancı-yerli firmalar, hem de burada tanıştığımız firmalarla çok verimli görüşmeler elde ettik açıkçası. Çok memnunuz. Ama yarından itibaren fuarın katılımcı sayısının daha fazla olacağını arzu ediyoruz” dedi.

Yatırımcılarla gerçekleştirdikleri görüşmelere yönelik değerlendirmelerde bulunan Neli Devidas, “İstanbul Tower ofis binası ve Blue Lake, ikisi de eşit ilgi görüyor. Görüştüğümüz kişiler tamamen Katarlı, acentalar, yatırımcılar. İkisi de birbirinden çok farklı projeler. Birisi İstabul'un en değerli lokasyonunda yer alan İstanbul Tower, diğeri de yine göl ve deniz manzaralı, Küçükçekmece sahil hattında olan Blue Lake. Ayrı ayrı yatırımcı ve oturumcu gruplara hitap ediyoruz. Dolayısıyla çok verimli görüşmeler elde ettik diyebilirim. Yarın da yine beklentilerimiz var. Özel bir odada olmamızın ayrı bir yeri var. Çünkü biz kişiye özel sunum yapıyoruz orada. O da farklılık kılıyor. Yabancılar ayrıcalıklı görüşmeler isteyebiliyor” açıklamasında bulundu.

YABANCI YATIRIMCI TEKRAR ÜLKEMİZE GELECEK 

Uluslararası gayrimenkul fuarları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Neli Devidas "Zorlu bir süreçten geçiyoruz birkaç yıldır. Ama Türkiye'ye güvenin, Türkiye'nin gücünün, Türkiye'ye halen daha yatırım yapılması gerektiğini göstermiş oluyoruz. Bu da çok gurur verici. Bundan sonra ekonomik ve politik istikrarın da olacağını öngörüyoruz ve ertelenen yabancı yatırımların tekrar geleceğini ümit ediyoruz" dedi.

Devidas "Avrupa ülkelerine göre halen daha emlak fiyatları çok aşağıda ve yatırım yapılacak en önemli lokasyonlardan bir tanesiyiz. Çünkü Ortadoğu'ya hem gelenek hem görenek açısından da çok yakın olan bir ülkeyiz. Dolayısıyla kendilerini çok rahat hissediyor Ortadoğu ülkeleri burada. Ben önümüzdeki zamanlarda bu ertelenen talebin dış piyasada özellikle daha da artacağına inanıyorum" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Blue Lake projesi hakkında bilgiler veren Devidas, "Blue Lake'de çok talep topluyoruz. Hem yurt içinde hem yurt dışında birçok pazarlama faaliyetleri yapıyuoruz. Projemizin lokasyonu gerçekten mükemmel. Özellikle yabancı yatırımcı için. Projemizi uluslararası orgnizasyonlarla daha da yurt dışına açmayı düşünüyoruz. Araplar için özellikle inanılmaz iyi bir lokasyondayız. Çünkü bütün dairelerimiz manzaralı. İnanılmaz büyük terasları ve balkonları var. Ayrıca Atatürk Havalimanı'na yaklaşık 8 km. uzaklıktayız. Florya'ya yaklaşık 3-4 km. uzaklıktayız. Bu gibi ayrıcalıkları sebebiyle yabancılardan inanılmaz olumlu tepkiler alıyoruz. Biz projemize güveniyoruz. Şu anda inşaatımızın kabası bitmiş durumda. İnce işler kaldı. Sene sonunda teslim etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Çiçekçi ve Uğurcan Tokay, Expo Turkey by Qatar Fuarı’nı değerlendirdi
  • 19.01.2018 20:51

Mehmet Çiçekçi ve Uğurcan Tokay, Expo Turkey by Qatar Fuarı’nı değerlendirdi

Emlaktasondakika.com ekibi, Expo Turkey by Qatar Fuarı’nı yerinde takip etti. Ge ...

Hakan Kurt, Katar Fuarı'nı değerlendirdi
  • 19.01.2018 19:53

Hakan Kurt, Katar Fuarı'nı değerlendirdi

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Katar da bu yıl ikincisi düzenlenen ...

Expo Turkey by Qatar fuar ve stant görüntüleri!
  • 19.01.2018 19:52

Expo Turkey by Qatar fuar ve stant görüntüleri!

Bu yıl 17-19 Ocak 2018 tarihlerinde Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qat ...

Varol Tezmen Katar Fuarı'nı değerlendirdi
  • 19.01.2018 19:52

Varol Tezmen Katar Fuarı'nı değerlendirdi

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Expo Turkey by Qa ...

'Sinpaş olarak bu tür fuarları önemsiyoruz'
  • 18.01.2018 21:48

'Sinpaş olarak bu tür fuarları önemsiyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer Expo Turkey by Qatar'da düzenlediğimiz Emla ...

Mustafa Helvacıoğlu, 2. Expo Turkey by Qatar'ı değerlendirdi
  • 18.01.2018 21:44

Mustafa Helvacıoğlu, 2. Expo Turkey by Qatar'ı değerlendirdi

Seha Yapı Kalite ve İş Kontrol Müdürü Mustafa Helvacıoğlu, Türkiye'de hayata geç ...