maritbet girişmaritbet
Onduline 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünleriyle şov yaptı!

Onduline 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünleriyle şov yaptı!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 36’ncı İstanbul Yapı Fuarı’nda en son teknolojiyle üretilen ürünlerini beğenilere sundu

Türkiye'nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 36'ncı İstanbul Yapı Fuarı'nda en son teknolojiyle üretilen ürünlerini beğenilere sundu. Onduline Avrasya Uluslararası Yapı Fuarı'nda Türk mühendisler tarafından 5 yıllık test süresinin ardından Haziran ayında piyasaya sunulacak yeni ürün “Onduline Andromeda” ile birlikte seramik çatı kaplama malzemesi Onduser ve yüzyıllardır Avrupa çatılarında kullanılan estetik, doğal ve uzun ömürlü Arduvaz taşını da fuarda sergiledi.

Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, tüm ürün gamının tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Yapı Fuarı'nda sergiledikleri tüm ürünlerinin üstün teknoloji ile üretildiğini belirterek, Onduline  Andromeda ile farklılaşmak adına çok önemli bir adım attıkları söyledi. Karahan “Ülkemiz şartlarına göre yeni bir ürün dizayn ettik. Kaplama alanını artırdık, üzerinde rahatça yürünebilecek boşluklar bıraktık ki belli yörelerimizde bu gerekiyor. Montajı ve taşıması kolay olan uzun ömürlü Onduline  Andromeda ayrıca Türk mühendislerinin başarısını da yansıtıyor” dedi.

Andromeda'nın kendi kategorisinde satış ve cirolarını yüzde 20 artırmasını beklediklerini de sözlerine ekleyen Karahan “Bu ürün büyümemize katkı sağlayacak ve hem iç hem iç piyasada hem de ihracat pazarlarımızda yeni satış kanalları açacaktır” şeklinde konuştu. Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan 25 ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek” Geçen yıl ihracat yaptığımız ülkeler arasına Pakistan da katıldı. Türkiye'deki iklim şartlarını dikkate alarak özel ürünler geliştiriyoruz. Böylelikle Onduline Avrasya daha da gelişecek ve uzun vadede ciromuzu 2- 3 katına çıkaracağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Onduline Avrasya yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, bir başka yenilikçi ürünleri olan  ve Seramiksan'ın katkılarıyla üretilen Onduser'in de, mükemmel estetiği ve uzun ömürlü oluşu sayesinde “klasik çatı ve cephe kaplama” anlayışını bütünüyle değiştireceğini de kaydetti. 40 yıllık su geçirimsizlik garanti süresiyle piyasaya sunulan Onduser, özel seramikler ve bunların montajını sağlayan sistemle birlikte herhangi bir harç veya yapıştırıcı kullanılmadan eğimli çatılara ve cephelere uygulanabiliyor. Onduser, havalandırma sistemi sayesinde dondan etkilenmiyor, kışın yoğuşmayı önlüyor ve yaz aylarında da serinlik sağlayarak konfor ve tasarrufa katkıda bulunuyor. Bunların yanında, her bir seramiğin özel kancalarla çatıya monte edilmesi nedeniyle, fırtına, deprem gibi olumsuz şartlarda  hiçbir seramik yerinden kaymıyor, çatıdan düşmüyor ve uçup gitmiyor.

Doğal Bir Kaplama Malzemesi :Arduvaz Taşı

Onduline Avrasya yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, doğal malzemelerin giderek önem kazanıp sıkça kullanıldığı günümüzde, 400 yıldır Avrupa'da çatılarda kullanılan Arduvaz taşı Onduline ile Türkiye'de piyasaya sunulduğunu da belirterek “Türkiye'de çatılarda kullanılan malzemelerin genelde fabrika ürünleridir. Arduvaz doğal bir taş olması nedeniyle normal şartlarda çatıda kullanılmasının çok maliyetlidir. Ancak Onduline Avrasya olarak Ar-Ge faaliyetleri çerçevesinde bu ürünü pahalı olmaktan nasıl çıkaracağımızın yollarını aradık ve arduaz kaplamayı ekonomik hale getirerek Türkiye pazarına sunduk” diye konuştu.

"Onduline Andromeda” tam bir çatı sistemi sunuyor

"Onduline Andromeda", Onduline HR ve  Onduvilla levhalarının avantajlarını birarada sunan yeni profilli bir levha olarak dikkat çekiyor. Hafifliği ve üzerindeki oluk aralıklarının  daha geniş olması sayesinde üzerinde daha rahat  yürünebilen "Onduline Andromeda" , çatılara çok kolayca uygulanabiliyor. Onduline levhasına göre yüzde 11,5 daha fazla alan kaplayan "Onduline Andromeda",üzerindeki kordonlar sayesinde hiç ölçü almaya gerek kalmadan düzgün tespit yapılabilmeye de olanak tanıyor.  Bağlantı çivilerinin 2 kordon arasındaki oluk tepelerine çakıldığı "Onduline Andromeda"da tespit çivisinden çatı penceresine ve mahyasına kadar her türlü aksesuarıyla da tam bir çatı sistemi sunuyor. "Onduline Andromeda"nın ayrıca BRoof /yangın dayanımı sınıfında olma özelliği de bu yeni çatı kaplama sistemini benzerlerinden ayırıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Onduline'dan güvenli, şeffaf çatı kaplama sistemi: Onduclair
  • 07.06.2021 11:23

Onduline'dan güvenli, şeffaf çatı kaplama sistemi: Onduclair

Onduclair Çatı Sistemleri, ışık geçirgenliği ve şeffaf yapısıyla güneşin zararlı ...

Onduline, Biltmore’u ustalara tanıttı
  • 08.01.2014 11:37

Onduline, Biltmore’u ustalara tanıttı

Yeni şingıl çatı kaplama malzemesi Biltmore, çatı ustaları ve Onduline Satış&Paz ...

Onduline çatıları depreme hazırlıyor!
  • 14.08.2013 17:29

Onduline çatıları depreme hazırlıyor!

Türkiye’de 20 milyonluk konut stokunun önemli bölümünün çatısı depremle yüzleşme ...

36. Yapı Fuarı İstanbul, 1150 firmanın katılımıyla başladı!
  • 25.04.2013 08:19

36. Yapı Fuarı İstanbul, 1150 firmanın katılımıyla başladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 36. Yapı Fuarı İstanbul, Tüy ...

Onduline 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünleriyle şov yaptı!
  • 24.04.2013 15:35

Onduline 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünleriyle şov yaptı!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avras ...

Onduline Avrasya, Andromeda'yı Yapı Fuarı’nda tanıtacak!
  • 22.04.2013 13:05

Onduline Avrasya, Andromeda'yı Yapı Fuarı’nda tanıtacak!

Onduline Avrasya, Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve dünyada ilk kez ür ...