maritbet girişmaritbet
On numara konutlar inşa edeceğiz

On numara konutlar inşa edeceğiz

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ucra Grup, mayısta 800, eylül ayında da 2 bin 500 olmak üzere toplam 3 bin 300 konut üretmeyi hedefliyor

Kaynak: Buğra Kardan / Zaman 

 
2010'dan umutlu olduklarını kaydeden Ucra Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, Hane Plus ve Şehir Plus adlı projelerle sektörde başarılı olmak, üst basamaklara tırmanmak istediklerinin altını çiziyor.
 
Atilla Yavuz, "Konut projelerimiz, Küçükçekmece, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde. Önemli projelere imza attığımızı düşünüyoruz. On numaralı arazilere on numaralı iş yapmak istiyoruz." diyor. Ucra Grup'un yönetim kurulu başkanı, 20 Mayıs'ta hayata geçirecekleri Hane Plus'ın 10 bin metrekarelik alanda 800 daireyi içerdiğine işaret ederken kreşler ile fitness alanları yapacaklarını, dolayısıyla sosyal konut anlayışına katkı sunacaklarını dile getiriyor.
 
Gelinen nokta itibarıyla 'Ben markayım, fiyatı ben belirlerim' anlayışının miadını doldurduğuna vurgu yapan Atilla Yavuz, sektörde kaliteli inşaat yapımının hem hızı getirdiğini hem de fiyatlarda daha stabil bir hal oluşturduğunu belirtiyor. İnşaat sektörüne olan ilgiyi de memnuniyetle karşılayan Yavuz, "İstanbul'da 1 milyon konut açığı var, bunun belli miktarını Toplu Konut İdaresi gideriyor. Özel sektörde pek çok firma sektörden pay almak istiyor." ifadelerini kullanıyor. Yavuz, daire almak isteyenlere de şu uyarılarda bulunuyor:
 
"İlk olarak binaları yapan önemli. Daha sonra lokasyon geliyor. Üçüncü olarak da banka kredilerinin olup olmadığına dikkat edilmeli. Ayrıca projenin sosyal donanımına önem verilmeli. Müşteriler işte bu 4 unsuru birleştirmeli. Konut alacak olanlar doğru yerde doğru alışverişi yapmalılar."
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz