maritbet girişmaritbet
Ofton İnşaat’tan iki yılda 11 lüks proje atağı

Ofton İnşaat’tan iki yılda 11 lüks proje atağı

İstanbul’daki konut sektöründe önemli bir yere sahip olan Ofton İnşaat, iki yıldan bu yana koruduğu sessizliğini bozdu.

Ofton İnşaat kurulduğu 2004 yılından bu yana 11 yıla birbirinden elit 10 proje sığdırırken gelecek iki yılda bu rakamı ikiye katlamanın planlarını yapıyor. Gayrimenkul geliştirme, turizm, konut ve yazlık ağırlıklı yeni projeler üretene firma, 2015 yılına mührünü vurmaya hazırlanıyor. Firma, İstanbul ve Bodrum'da iki yılda 11 projeyi satışa çıkarıyor.

Çıtayı yüksek tuttular

Hep üst segmente hitap ettiklerine vurgu yaparak sözlerine başlayan Ofton İnşaatYönetim Kurulu EşbaşkanıYusuf Şimşek, kendi stillerinin böyle şekillendiğini ve zaman içinde tecrübelerinin arttığını söyledi. Arsa ve proje tekliflerinin böyle geldiğine işaret eden Şimşek, “Geçen iki yılda sessizliğimizi koruduğumuz doğru. Ama bu dönemde firmanın otel ve iş merkezi projelerine ağırlık verdik. Basın ile buluşmadık. Artık bu hasreti dindireceğiz ve sık sık sizin aracılığınızla yeni projelerimizi duyuracağız” dedi.

Gelen teklifleri değerlendirerek kendi profillerine uygun arsalarda A Plus projeler geliştirdiklerini belirten Şimşek, “Bizim belli bir kitlemiz var. Kentin merkezindeyiz.  Tüm alıcılarımıza bu kriterlerde konutlar satıyoruz. Otellerimizi de böyle geliştiriyoruz” dedi. 

Ofton Yılı olacak

Bu yıla Ofton Yılı denmesinin kendilerini onurlandıracağını altını çizen Şimşek, Bu yıl İstanbul'da 7 projeyi satışa çıkaracaklarını, bazı otellerin temellerini atacaklarını söyledi. 2016'da ise Bodrum'daki projeye başlayacaklarını kaydeden Şimşek, “İstanbul'da kentsel dönüşüm ağırlıklı Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Bakırköy'de projeler yapacağız” dedi.

Gelecek iki yılda markalı konutlara ve otellere yeniden ağırlık vereceklerini belirten Şimşek, “Yılın Ofton adıyla anılmasını tabi ki temenni ederiz. Kendimizi unutturduğumuz zamanları bu yolla telafi edeceğiz” diye konuştu. 

Ofton İnşaat'ın şu anda satışta olan projeleri şöyle:

1.    Bomonti'de ön satışları başlayan Elysium Art Şişli'de 220 adet daire bulunuyor.
2.    Elysium Elit Koşuyolu'nda 2 blokta 86 daire yer alacak
3.    Elysium Serenity Kandilli'nin yatırım değeri 50 milyon lira.
4.    Dolapdere'de cadde üzerinde karma kullanımlı bir proje yapılacak. 
5.    Elysium Apartments Ortaköy'de geliştirilecek.
6.    Elysium Fantastic Bomonti, bölgenin dokusunu yansıtacak.
7.    Ivory Taşdelen, doğayı sevenlere hitap edecek.

Bodrum'a kartal yuvası kuruyorlar

Bodrum'da geliştirecekleri projenin yerini hayatın merkezinde olduğunu söyleyen Şimşek, özel kitleleri için üretim yapacaklarını dile getirdi.  Hareketli ve canlı yaşamayı seven müşterileri için çalıştıklarını söyleyen Şimşek, “Bodrum'da 2 noktada 3 proje yapacağız. Daha doğrusu karma kullanımlı bir proje geliştiriyoruz. Bodrum'un kalbi denecek bir yerde. Kaleyi kartal bakışı ile görüyor. Müşteri kitlemizin beklentisi yüksek. Bodrum'u seven ve hareketli yaşayan bir kesim. 66 dönüm alan üzerine kurulacak. 23 blokta 46 adet 2+1 ve 46 adette 3+1 rezidansın yanı sıra 12 adette 600'er metrekare büyüklüğünde villa yer alacak. İçinde halka açık SPA alanlarından, spor komplekslerine, restoranlara kadar birçok özel işletme bulunacak” dedi. 

Müşterileri dostları oluyor

Müşterilerini dostları gibi kabul ettiklerini söyleyen Şimşek, “Satış sonrası servisi çok iyi veriyoruz. Müşterimizi her zaman destekliyoruz. Satışla işimiz bitmiyor, o zaman başlıyor. Projelerimizde kompakt çözümler üretiyoruz. Alanlar para, evler değer kazanıyor. Oturanlar huzur ve mutluluk içinde kullanıyor” diyerek tercih edilme gerekçelerini söyledi. 

İstanbul'da proje geliştirmenin çok kolay bir iş olmadığını söyleyen Şimşek, “Merkezde arsa teklifi çok geliyor ama seçiyoruz. Fiyat, projenin nasıl çıkacağı ve iyi satılacak yerler olması gibi kriterlerimiz var. “Önce insan” diyoruz ama para kazanmadan ticari işletmeler ayakta duramıyor” diyerek durumu özetledi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofton İnşaat, Bodrum’da kartal yuvası gibi proje kurguluyor
  • 24.02.2015 15:40

Ofton İnşaat, Bodrum’da kartal yuvası gibi proje kurguluyor

İstanbul’da 10 yıldan bu yana markalı konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat, g ...

Ofton İnşaat’tan iki yılda 11 lüks proje atağı
  • 24.02.2015 15:27

Ofton İnşaat’tan iki yılda 11 lüks proje atağı

İstanbul’daki konut sektöründe önemli bir yere sahip olan Ofton İnşaat, iki yıld ...

Atlantis Premium Residence'ta 168 bin liraya! Temmuzda teslim!
  • 07.04.2010 22:06

Atlantis Premium Residence'ta 168 bin liraya! Temmuzda teslim!

Atlantis İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de yapılan Atlantis Premium'de konut ...