maritbet girişmaritbet
O şirkete iki önemli atama daha!

O şirkete iki önemli atama daha!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor

Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi.

Seha Yapı'da Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü olarak görev yapan Ali Babaoğlu, Seha Yapı Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. İttifak Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmakta olan  H. Sancak Basa ise, Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Grup ölçeğinde sürdürülen değişim ve dönüşüme bağlı olarak gerçekleştirilen atamaların mevcut yapıyı daha güçlü hale getirecek önemli adımlar olduğunu belirten Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Türkiye'deki önemli projelerden birine imza atmak için kolları sıvıyoruz, ilkleri yaşamak ve yaşatmak için çıktığımız bu yolda ekibimizin performansı çok önemli. Seha Yapı olarak biz sadece bina inşa etmiyoruz, ‘Mutluluğun Anahtarı'nı dağıtıyoruz" dedi.

Ali BABAOĞLU / SEHA YAPI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

Babaoğlu, Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü tamamlayarak 2002 yılında iş hayatına İttifak Holding şirketlerinden Seha Yapı'da mimar olarak başladı. Yüksek lisansını Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan  Babaoğlu, 2006 - 2011 yılları arasında Proje Müdürlüğü görevini üstlendi. 2011 yılından bu yana ise Proje ve İş Geliştirme Müdürü olarak görevini yürüten  Babaoğlu, Seha Yapı Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 

H. SANCAK BASA / SEHA YAPI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu Basa, çalışma hayatına 1991-1992 yılında Sadri Şener A.Ş. toplu konut projelerinde Satış ve Pazarlama departmanında başladı. Basa, 1992-1995 yılları arasında NMT Grubu İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 1995-1996 yılları arasında Senirkent/Isparta'da Askerlik Şubesi Başkanı olarak görev yapan Basa, Nisan 1997 yılında Hürriyet Grubu bünyesinde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmaya başladı. Basa Hürriyet Grubu'ndaki görevine, Ekim 1998'de Mali İşler Grup Başkanı Asistanı, 1999 yılında İnsan Kaynakları Müdürü ve 2008 yılında İnsan Kaynakları ve İdari İşler Koordinatörü olarak devam etti. 

2013 yılından bu yana İttifak Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmakta olan H.Sancak Basa, Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye
  • 26.10.2020 11:51

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye

LG Evlilik Kampanyası” ile LG markalı, farklı 2 adet beyaz eşya alana bin lira, ...

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı
  • 25.09.2020 10:34

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı

Tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun çift tüplü karayolu tüne ...

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!
  • 17.12.2018 10:44

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri kapsamında, Seha Yapı Türkiye’nin en ...

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor
  • 06.08.2018 14:59

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor

Seha Yapı’nın, Konya Selçuklu Yazır mahallesinde hayata geçirdiği 7 Renk Selçukl ...

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!
  • 18.07.2018 15:43

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!

Seha Yapı’nın Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da tesli ...

Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!
  • 28.05.2018 13:09

Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek oluyor, Ze ...