maritbet girişmaritbet
Nurettin Eroğlu: Yatırımda hız kesmeye niyetimiz yok!

Nurettin Eroğlu: Yatırımda hız kesmeye niyetimiz yok!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyledi.

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından ve son günlerde artan terör olayları neticesinde bize düşen görev çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 

Eroğlu Holding olarak faaliyet gösterdikleri tekstil ve gayrimenkul alanlarında yatırım planlarında değişiklik olmadığını anlatan Eroğlu, "Ülke ekonomisine yön veren bizim gibi büyük firmalara düşen görevin, çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam etmek olduğuna inanıyoruz" dedi. Eroğlu Holding olarak, demokrasimizin bu süreçten güçlenerek çıkması için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Eroğlu, 2023 hedeflerine ilişkin şunları söyledi: "Holding olarak temel amacımız faaliyette bulunduğumuz her sektörde Türkiye'ye değer katmak. Eroğlu Holdingin amiral gemisi olan tekstil ve Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olan inşaat sektörüne destek vermeye ve ekonomimizin etkilenmemesi için her türlü çalışmanın içerisinde yer alarak yatırımlarımıza yön vereceğiz." 

BÜYÜMEYE DEVAM 

Nurettin Eroğlu, "İnşaat alanında Eroğlu Gayrimenkul, tekstil alanında ise kendi markalarımız Colin's ve Loft dışında Eroğlu Giyim, DNM ve Ers Örme adlı şirketlerimizle tekstil tarafında güçlenerek büyümeye devam edeceğiz. İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneyde bir ilimizde yer alacak bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte ulaşılacak toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak" dedi. 

Küreselleşen dünyada, geçtiğimiz 10 yıl içinde Türkiye'nin ekonomik ve siyasal gücüyle yol gösterici aktörlerden biri haline geldiğini belirten Eroğlu, "Yapılan köklü ekonomik reformlar sayesinde Türkiye ekonomisi avantajlı bir konuma geçti. Bugün dünyanın en büyük ilk 20 ekonomisi içinde yer alan Türkiye'nin 2023'e kadar hedefi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içinde yer almak. Bu hedefe doğru siyasi istikrar ve her geçen gün güçlenen ekonomik yapımızla emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu. Eroğlu, şöyle devam etti: "Gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla farklı sektörleri yakından takip ediyor, yeni gireceğimiz alanlarda da çalışıyoruz. 2023 yılma kadar yeni sektörlere adım atmış ve konsolide cirosunu 5 milyar doların üstüne çıkarmış bir Holding olmayı hedefliyoruz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eroğlu'nun MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor!
  • 12.03.2013 16:46

Eroğlu'nun MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor. Ayrıntılar emlakt ...

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!
  • 12.12.2012 16:23

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak
  • 09.12.2016 13:25

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de hayata geçirilecek olan Hom Design C ...

Seyrantepe Eroğlu Skyland örnek dairesi
  • 01.01.2014 10:41

Seyrantepe Eroğlu Skyland örnek dairesi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de inşa edilen Skyland'den örnek daire ...

Seyrantepe Eroğlu Skyland proje galerisi
  • 01.01.2014 10:39

Seyrantepe Eroğlu Skyland proje galerisi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de inşa edilen Skyland'den kareler ...

HARMONY TOWERS
  • 26.11.2011 14:28

HARMONY TOWERS

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers p ...