maritbet girişmaritbet
Nurettin Eroğlu: Skyland ile klişeleri değiştireceğiz!

Nurettin Eroğlu: Skyland ile klişeleri değiştireceğiz!

Nurettin Eroğlu, Peribacalarından esinlenerek Seyrantepe'de hayata geçirdikleri Skyland İstanbul projesi hakkında bilgi verdi.

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu "Yılların getirdiği deneyim, bilgi, cesaret ve ileri görüşlülük sayesinde; sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz ve bu anlayışımızı projemize yansıtıyoruz" dedi. 

Eroğlu imzası taşıyan Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimarlık, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan'ın Kapadokya'nın peribacalarından esinlenerek tasarladığı rezidans, ofis ve otel kuleleri ile alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje, havaalanları, metro istasyonu, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak. 

Skyland İstanbul

3 KULE YÜKSELİYOR 

Skyland İstanbul projesinde 300 oda kapasiteli 5 yıldızlı otel, rezidans ve ofis bloğunun yanı su a AVM de yer alıyor. Proje birbirinden farklı yüksekliklerdeki toplam üç kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor. Yapımına 2012 yılında başlanan Skyland İstanbul Türk Telekom Arena'nın yakınında konumlandırılması ve TEM otoyolu bağlantısının yanı sıra tasannu, konsepti, mimarisi ve teknolojik donanımları ile öne çıkıyor. Skyland İstanbul'un rezidans kulesinde her ihtiyaca uygun, farklı daire tipleri bulunuyor. Skyland İstanbul'un ofis kulesi ise konumu, teknolojik altyapısı ile öne çıkıyor. 

Skyland İstanbul'un gözbebeği projeleri olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, "Yılların getirdiği deneyim, bilgi, cesaret ve ileri görüşlülük sayesinde: sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz ve bu anlayışımızı her projemizde yansıtıyoruz. Skyland İstanbul projemiz ile geleceğin İstanbul'una bugünden kapılan açacak İstanbul'a farklı bir bakış açısı getiriyoruz. Seyrantepe yeni İstanbul'un yüzü olacak" dedi. 

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olarak inşaat sektörü özellikle son 20 yıllık süreç içerisinde önemli gelişmeler gösterdiğini dile getiren Nurettin Eroğlu. 
"Kentsel dönüşüm sürecinin, yeni uydu kentlerin yaşama geçmesinin. Türkiye ulaşım ağında hayata geçecek projelerin önümüzdeki S 10 yıllık süreç içerisinde gerçekleşecek olmasının, söz konusu gelişime ve büyümeye önemli katkılar yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

2 yıllık hedef 2 milyon metrekare 

Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım; bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye. Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projelerini gerçekleştirdi. Önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerinin toplam büyüklüğü ise 2 milyon metrekareye ulaşıyor. 

Eroğlu Gayrimenkul 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yönetti. 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini, 2010'da ise Oksizen Konakları projesini hayata geçirdi. 20L2'de İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 ile Ofishane ve Erasta Antalya projelerini, 2013'te de Merter Platform ve Florya Ekşinar Konakları projelerini teslim etti. 

2014'te Bursa Harmony Towers, Er asta Fethiye AVM ve Esenyurt Logistic Center projelerini; 2015'te de İstanbul'da Yenimoda Evleri projesini tamamladı. 2015 yılında inşaatına başladığı Erasta Edime AVM projesinin çalışmaları devam ediyor. 2016 yılı başında lansmanı planlanan 2 yeni projenin çalışmaları da devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!
  • 12.12.2012 16:23

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...

HARMONY TOWERS
  • 26.11.2011 14:28

HARMONY TOWERS

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers p ...

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...

Eroğlu'nun  AVM'si HOM Desing Center açıldı
  • 09.11.2018 09:54

Eroğlu'nun AVM'si HOM Desing Center açıldı

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Desig ...

Nurettin Eroğlu: Yatırımda hız kesmeye niyetimiz yok!
  • 30.12.2016 08:57

Nurettin Eroğlu: Yatırımda hız kesmeye niyetimiz yok!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, yatırımlarına hız kesmede ...