maritbet girişmaritbet
Ntowers’tan ev alanlar buluştu

Ntowers’tan ev alanlar buluştu

Özyurtlar Şirketler Grubu’nun bugüne kadar yaptığı en büyük konut projesi olan Ntowers’tan ev alanlar ‘Tanışma Partisi’nde bir araya geldi. Keyifli saatlerin yaşandığı partide komşular önceden tanışma imkanı buldu. 2048 daire ile 40 iş yerinden oluşan Ntowers’ta hayat Aralık ayında başlıyor

Özyurtlar Şirketler Grubu'nun Ntowers projesinden ev alanlar 8 Mayıs Pazargünü düzenlenen ‘Tanışma Partisi'nde buluştu. Keyifli saatlerin yaşandığı partide birbiriyle kaynaşan komşular diledikleri gibi eğlenme imkanı da buldu.  2048 daire ile 40 iş yerinden oluşan Ntowers'ın bugüne kadar yaptıkları en büyük konut projesi olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sosyal donatılarıyla da son derece zengin olan bu projede sadece konut değil eski komşulukların canlanabileceği bir yaşam alanı sunmak istedik. O nedenle birbiriyle uyumlu insanları bir araya getirmeye çalıştık. Umarız Ntowers'tan ev alanlar burada çok güzel ve huzurlu günler geçirir” dedi.

Kampanyadan memnun

Ntowers'taki dairelerin yüzde 80'inden fazlasını sattıklarını belirten Özyurt, “Kalan son daireler için çok güzel bir kampanya yaptık. ‘21. yıla yüzde 21 indirim' adını verdiğimiz kampanya ile hem bugüne kadar ev sahibi olmak isteyip de olamamış kişileri hedefledik. Hem de doğum günümüzü farklı bir şekilde kutlamayı planladık. Bunda da başarılı olduk. Kampanyada satışlar çok güzel gidiyor” diye konuştu.Esenyurt'ta en büyük yatırımı Özyurtlar Şirketler Grubu olarak kendilerinin yaptığını belirten Tamer Özyurt, “Diğer kuruluşların da yaptığı yatırımlarla birlikte bir kaç yıl içinde Esenyurt bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bugün Etiler, Levent neyse bir kaç yıl içinde Esenyurt'ta o hale gelecek. Bölgenin profili hızla değişiyor.  Özel sektörde çeşitli kademelerde görev yapan genç ve dinamik bir nüfus bölgede yerini alıyor” açıklamasında bulundu.

Doğa ile dost

Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre aralık ayından itibaren sahiplerine teslim edilecek olan Ntowers'da restaurantlar, açık ve kapalı otoparklar, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti verilecek. Ntowers sakinlerinin bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmesi içinse, Ntowers servisleri de olacak. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış projede Ntowers Çocuk Kulübü de düzenli olarak çocuklar için aktiviteler planlıyor. Ntowers'da küçük çocuklar için bir kreş de yer alacak. Ntowers projesinin hemen yanında 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ve onun yanında 100 bin metrekarelik Gaziler Parkı bulunuyor. Parklar, toplam 250 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Parklarda uluslararası yarışmalar için hazırlanmış PaintBall Sahası da yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz