maritbet girişmaritbet
Nidakule Ataşehir görücüye çıktı, yeni projelerin sinyali geldi

Nidakule Ataşehir görücüye çıktı, yeni projelerin sinyali geldi

3 yıl içerisinde halka açılmayı planlayan Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni ofis projesini tanıttı

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Nidakule Ataşehir projesi görücüye çıktı. Kuzey ve Güney olmak üzere 2 etaptan meydana gelen projede metrekare fiyatları lansmana özel 5 bin 500 lira+KDV şeklinde satılıyor.

Lansmanı basın mensupları tarafından yoğun ilgi gören Nidakule Ataşehir projesini Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu anlattı. İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilmekte olan projenin yüksek oranda prim yapması bekleniyor.

525 milyon liralık hasılatı aşarız

Basın toplantısında merak edilenleri anlatan Özcan Tahincioğlu, Emlak Konut ve TOKİ'ye taahhüt ettikleri 525 milyon lira+KDV'lik hasılat aşacaklarına inandığını belirtti. Rakamın yaklaşık olarak 620 milyon liraya denk geldiğini söyleyen Tahincioğlu ‘Projemiz iki etaptan oluşmakta. İsmi Kuzey olan ilk etap 30 katlı ofis kulesi, yatay ofisler ve dükkanlardan meydana geliyor. Güney isimli ikinci etabı ise daha sonra satışa çıkaracağız' dedi.

Fiyatlarımız çok uygun

Lansmana özel metrekare birim fiyatlarının 5 bin 500 lira+KDV şeklinde belirlendiğini, bölgedeki rakamların ise 10 bin liranın üzerinde olduğunu belirten Özcan Tahincioğlu ‘Bu bölgedeki diğer bir projemizde metrekare fiyatları 12 bin 500 lira+KDV üzerine çıktı. Bu nedenle Nidakule Ataşehir'deki uygun fiyatların çok uzun süreli olacağını zannetmiyorum. Projenin hızlı satışına bağlı olarak fiyatların artması da doğal. Sonuçta projeye yatırım yapan kişinin kazanması gerekli' şeklinde konuştu.

İkinci etap inşaatına da başladık

İlk etabı lansmana çıkan ancak ikinci etabında da inşaata başlanan Nidakule Ataşehir projesinde satışların yoğun bir tempoda geçmesi bekleniyor. Projenin Güney bölümünü önümüzdeki aylada lanse edeceklerini söyleyen Tahincioğlu, bu etapta satışların henüz başlamadığını belirtti.

Nidakule Levent ve İFM projesi geliyor

Lansmanını bu yılın üçüncü çeyreğinde gerçekleştirecekleri Nidakule Levent ofis projesinin olduğunu açıklayan Tahincioğlu ‘Ataşehir'de, İstanbul Finans Merkezi içerisinde bir projemiz olacak. Yine Ataşehir bölgesinde farklı projelerde üreteceğiz. 2014 yılında toplam 3 projemiz olacak' diye konuştu.

Seyrantepe'ye 320 konutluk Nidapark

Tahincioğlu Gayrimenkul portföyünde, iki sene içerisinde lansmana çıkmaya hazır 10 proje olduğunu belirten ve Nidakule Levent A+ ofis projesini de kısa süre içerisinde görücüye çıkaracaklarını açıklayan Tahincioğlu ‘2014 kapsamında bir de konut projemiz olacak. Bu yılın ikinci yarısında tanıtılacak olan Nidapark Seyrantepe projesinde 320 daire yer alacak' şeklinde konuştu. 

Emlak Konut değer katıyor

Emlak Konut GYO ihalelerine daha önce birçok kez katıldıklarını ancak ilk kez çalışma fırsatı bulduklarını söyleyen Tahincioğlu ‘Emlak Konut GYO, başta genel müdür Murat Kurum ve yardımcıları olmak üzere projelere büyük bir değer katıyor. Onların kattığı bu değeri gördükten sonra gireceğimiz tüm ihalelerde daha agresif olmayı planlıyoruz' diye konuştu. Tahincioğlu, Nidapark Seyrantepe'nin dışında yeni konut projelerinin de olacağını belirtti. 

Tahincioğlu halka açılacak

1,5 yılda 320 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyleyen ve yeni yatırımlarla birlikte bu rakamın milyar dolarları aşmasını hedeflediklerini açıklayan Özcan Tahincioğlu, üç sene içerisinde halka açılmayı planladıklarını söyledi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!
  • 24.02.2017 08:37

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO'nun arsası üzerinde Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edile ...

Özcan Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir'i anlattı
  • 17.04.2014 08:06

Özcan Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir'i anlattı

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu emlaktasondakik ...

Nidakule Ataşehir basın lansmanı yayında
  • 16.04.2014 17:21

Nidakule Ataşehir basın lansmanı yayında

Nidakule Ataşehir, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Tamame ...

Nidakule Ataşehir projesinin reklam filmi yayında
  • 15.04.2014 15:05

Nidakule Ataşehir projesinin reklam filmi yayında

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje mimari tasarımıyla dikkat çekiyor ...

Nidakule Ataşehir'in tanıtım filmi yayında
  • 13.03.2014 13:29

Nidakule Ataşehir'in tanıtım filmi yayında

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen projenin tan ...

Nidakule Ataşehir foto galerisi yayında
  • 15.04.2014 15:14

Nidakule Ataşehir foto galerisi yayında

190 ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonundan meydana gelen Nidak ...