maritbet girişmaritbet
Mutlu müşteriler Levent Life 2’yi tercih ediyor

Mutlu müşteriler Levent Life 2’yi tercih ediyor

Svot Yapı, İmaj İnşaat ve Baray İnşaat, mutlu insanların yaşayacağı projeler geliştiriyor.

İkisi kardeş üç firmanın ortaklığı, Türkiye'nin en pahalı gayrimenkul hattında seçkin projelere temel oluyor. 

Denenmiş işlerle seçkin bir yaklaşımı benimseyen Baray İnşaat, Svot Yapı ve İmaj inşaat, tecrübe, satış, pazarlama, mimari ve ekonomi gibi birçok konuda bir araya gelerek seçkin projelere imza atıyor. Planlı hareket eden ortaklar, A plus kitleyi hedefliyor. Trabya, Levent ve Kağıthane'yi benimseyen ortaklık, satış kaygısı olmayan projeler geliştiriyor. Fiyatları ise 5 bin dolardan başlayarak 10 bin dolara kadar uzanıyor.

Levent'te arsa alımı yapan her üç şirketin farklı lokasyonlarda arsaları mevcut. Aynı zamanda kağıtçılık ve otomotivde de faaliyet gösteren ortaklar, kendi imkanları ve öz sermayeleri ile inşaat yapmayı tercih ediyor. 

İnşaatta güç birliği yaptılar

Güçlü taraflarını birleştirerek işe giren üç firma, Levent Life 1 ve İmaj Garden Zekeriyaköy projelerini gerçekleştirdi. Şu anda Levent Life 2 ile birlikte Tarabya'da üç ada üzerinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek için harıl harıl çalışılıyor. 

Levent'te gayrimenkuller hemen satılır

Projeler hakkında bilgi veren Svot Yapı Pazarlama Müdürü ve Grubun sözcüsü Ali Şener, Levent Life 2'ye 100 milyon dolarlık bir yatırım yapacaklarını kaydetti. İki kuleli Levent Life 2'nin inci gibi duracağını söyleyen Şener, “2 bin 376 metrekare arsa üzerinde projemizi gerçekleştiriyoruz. Hafriyatı bitmek üzere. Ofis bloğu 24 katlı planlandı. 16 katı toprak üstünde olacak. Bunun 8 katı satışa çıkarıldı ve şimdiden 2 katı satıldı. Diğer 8 katı mülk sahipleri ellerinde tutarak kiraya verecek. Her katta bin metrekare kullanım alanına sahip olan projede tavan yüksekliği 4 metre olacak. Böylesi bir bina bölgede çok az bulunur. Rezidans bloğu ise 25 katta yükselerek 144 rezidans oluşacak. Burasınında yüzde 55'i satıldı. 2016 sonunda teslim edilecek” diye konuştu. 

Zorlu lokasyonda ayrıntılar ile öne çıktılar

Zekeriyaköy'de satışın zor olduğuna vurgu yapan Şener, villaların çok fazla olmasına rağmen kendilerinin A Plus kitleye farklılık oluşturarak kısa zamanda tüm konutları sattıklarını söyledi.  

Yapılacak işler deneyimleniyor

Yaptıkları binalardan aldıkları sonuçlara göre hareket etmeyi tercih eden ortaklar, Levent Life 1'de “Mutlu çalışan” mottosu ile hareket etmenin faydasını ikinci projede gördü. Kişisel olarak hayata böyle bakan üç şirketin sahibi, çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yapan, güneşten yararlanan, kaliteli malzeme kullanan ve ileri inşaatlar yapıyor. 

Kendileri gibi insanlara satış yapıyorlar

Levent'te emlak kullanan kesimin üst düzey oduğuna vurgu yapan Şener, “Uluslararası şirketler, yöneticileri ve misafirleri için rezidans satın alıyor. Hem tasarruf ediyor hem yatırım yapıyorlar. Bu rezidansları kullanan insanlar işlerinin ve evlerinin birbirine yakın lmasını, kaliteyi ve lüksü tercih ediyorlar.  Böyle ciddi ihtiyaç var. Türkiye'de varlık gösteren yabancı şirketlerin yüzde 90'ı ve banka genel müdürlüklerinin 30'dan fazlası burada. Levent, Türkiye'nin finans başkenti. Örneğin ofis bloğunun tamamını bir banka almak istedi ama satmadık. Yani satış kaygısı yok” diye konuştu. 

Projenin diğer ayrıntıları

Levent Life 2'nin lokasyonu çok özel. Hava sorununu çözmek için katlarda pencereler açılıyor. Her katta 23 metrekare bahçe var. Burası daha çok görüntü kirliliği yapan, sigara kullanıcıları tarafından tercih edilecek. Enerji, zaman, verimlilik ve karbon salınımı gibi konulara azami derecede dikkat edildi. 

Tabya Gayrimenkul lojistik güvence sağlıyor

Gayrimenkulde güven unsurunun çok önemli olduğunu söyleyen Şener, satışları 15 yıllık geçmişi olan Tabya Gayrimenkul'ün üstlendiğini söyledi. İş ortağı olarak değerlendirilen firmanın tüm gayrimenkul alım, satım, işletim, kiralama ve rezidans hizmetleri gibi akla gelen her konuda destek olunacağını söyleyen Şener, “Türkiye'de satış sonrası destek yok. Biz bunan önem veriyoruz.  İşi bu olan bir ortak ile birlikte hareket ediyoruz.  Alım yapan kitle güvence istiyor. Mutlu müşteri fikrininin devamlılığı olarak bunu konumladık. Bizden gayrimenkul alanlar 13 - 14 yılda geri dönüş sağlıyor ve prim yapıyor. Levent Life 1'de metrekaresi 4 bin dolardan satış yaptık. İkinci elde bugün fiyatı 6 bin 500 dolar civarı. Biz 2'de rezidansı 5 bin 500 ile 6 bin 500 dolar arasında, ofislerde ise 6 bin 500 dolar ile 8 bin dolar aralığında satıyoruz. İnşaat bittiğinde bu rakamlar 10 bin dolar olacak” dedi.

Tarabya'nın ilk kentsel dönüşümü çocuğu merkeze alıyor

Svot Yapı, İmaj İnşaat ve Baray İnşaat ortaklığı birde Tarabya Ferahevler'de kentsel dönüşüm projesi yürütüyor. 80 milyon dolarlık bir yatırım ayrılan ve çok kaliteli olması planlanan projede 5 katlı 11 blok yapılacak. Üç adanın birleştirildiği çalışmalarda 160 bina yıkılmak üzere hazırlandı. Toplam 300'den fazla hak sahibi mevcut. Projenin kurgusunu çocukların sağlıklı büyüyecekleri, birbirleri ile oynayacakları ve mutlu olacakları evler oluşturuyor. İsmi açıklanmayan proje bakır kaplı ve elegans görünümü olacak. Dönüşüm sırasında ise mahalleli ile toplu olarak görüşmeler yapılarak sonuca gidildi.

Kentsel dönüşümle kaynaklar israf ediliyor 

Yapılan kentsel dönüşüm projelerin ada bazında yapılması gerektiğini kaydeden Şener, uygulamanın verimli olmadığını söyledi. Şener, “Şu anda yapılan kentsel dönüşüm projesi gerçeklikten uzak. Sadece binalar yenileniyor, yeni bir hayat düzenlemesi getirilmiyor. Eskiden olduğu gibi düzensiz ve kaynakları israf eden bir yaklaşımdan devam ediliyor” dedi.

Levent Life 2 İletişim Bilgileri;

Web: http://leventlife.com/
Telefon: 444 59 58

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’
  • 06.11.2015 15:28

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’

Levent Life Pazarlama Müdürü Ali Şener CNR Emlak Fuarı 2015’te Emlaktasondakika. ...

“Fuara düşündüğümüzden fazla ziyaretçi akını oldu”
  • 26.04.2015 16:36

“Fuara düşündüğümüzden fazla ziyaretçi akını oldu”

Levent Life Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ali Şener 9. Gayrimenkul Fuarı’nda e ...

Sarıyer Tarabya Mahallesi’nde imar planı değişikliği!
  • 20.07.2017 09:25

Sarıyer Tarabya Mahallesi’nde imar planı değişikliği!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi Tarabya Mahallesi’ndeki parsellere ilişkin riskli yap ...

Levent Life'tan Bireysel Leventlilik Sistemi!
  • 07.12.2016 15:43

Levent Life'tan Bireysel Leventlilik Sistemi!

Levent Life, aralık ayında ‘Bireysel Leventlilik Sistemi’ adında bir kampanya ba ...

Artı Tarabya görücüye çıkıyor!
  • 30.09.2016 15:44

Artı Tarabya görücüye çıkıyor!

Açı İş Ortaklığı, Artı Tarabya projesini lanse edecek. 700 konutluk proje konumu ...

Şener: Levent Life, lokasyon öncelikli bir proje
  • 07.11.2015 15:04

Şener: Levent Life, lokasyon öncelikli bir proje

Levent Life projesi ile ilgili bilgiler veren Levent Life Pazarlama Müdürü Ali Ş ...