maritbet girişmaritbet
Müteahhitlik sektörü rotayı Afrika’ya çevirdiler

Müteahhitlik sektörü rotayı Afrika’ya çevirdiler

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu'nda (EIC), 2012-2014 dönemi için Duccio Astaldi Başkan olarak seçilirken, 2010 yılından bu yana EIC Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Emin Sazakda yeni dönem yönetim kuruluna tekrar seçildi

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu'nda (EIC), 2012-2014 dönemi için Duccio Astaldi Başkan olarak seçilirken, 2010 yılından bu yana EIC Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Emin Sazakda yeni dönem yönetim kuruluna tekrar seçildi.

İkinci kez Türkiye'de gerçekleştirilen EİC'nin Genel Kurul toplantısında, Türkiye'ninyanı sıra Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya,Yunanistan ve İngiltere'nin aralarında bulunduğu 15 ülkenin müteahhitleri uluslararası taahhüt sektörünü ele aldı.

TMB'denyapılan açıklamaya göre, bu yıl 60. kuruluş yıldönümünü kutlayan TMB'ninuluslararası taahhüt sektörünün önde gelen temsilcilerini İstanbul'da ağırladı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Duccio Astaldi, 'Yeni dönemde Ortadoğu veKuzey Afrika başta olmak üzere uluslararası pazarlarda Türk ve Avrupalımüteahhitlik firmaları arasındaki mevcut işbirliğini geliştirmek içinçalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

TMBBaşkanı Emin Sazak da başta olmak üzere Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarınınTürk müteahhitlik firmaları açısından önemine işaret ederek, Türk firmalarınınLibya'daki faaliyetlerine başlamak için hazır olduklarını, gerekli görüşmelerindevam ettiği ve yeniden mobilizasyonun biraz daha zaman alacağınıöngördüklerini ifade etti. Sazak, büyük potansiyel arz eden söz konusupazarlarda EIC üyesi müteahhitlik firmaları ile mevcut işbirliğinin geliştirilmesininönemli olduğunu kaydetti.

DÜNYA

Yorum Yaz