maritbet girişmaritbet
Mustafa Şevki Kavurmacı'dan FETÖ açıklaması!

Mustafa Şevki Kavurmacı'dan FETÖ açıklaması!

Aydınlı Grup Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı, FETÖ soruşturması kapsamında bir açıklama yaptı.

İşte Aydınlı Grup Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı'nın açıklaması;

18 Ağustos 2016 tarihinde TUSKON soruşturması kapsamında bilgimize başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Birimi'nin şirketimizde yaptığı aramanın ardından şirketimiz ile ilgili olarak sosyal medyada ve basında yer alan bazı haberlerin gerçekleri yansıtmadığı hakkında birinci kaynak olarak sizleri bilgilendirmek isterim. 

Şirketimizde başlatılan arama sırasında Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oğlum Ömer Faruk Kavurmacı ile birlikte şirkete gelerek emniyet yetkililerine yardımcı olup, ihtiyaçları olan her türlü bilgi ve belgeyi kendilerine sağlayıp, yetkililerin görevlerini en doğru şekilde yerine getirmesi için tüm çalışanlarımız ile her türlü kolaylığı göstermiş bulunmaktayız. Yapılan detaylı aramanın ardından Oğlum ile birlikte bilgimize başvurulmak üzere Savcılık talimatı ile Emniyet'e götürüldük. 

"Mal varlığımıza el konulmuş değildir"

20 Ağustos 2016 itibari ile ifade sürecim tamamlanarak işime ve evime döndüm. Bazı basın organlarında çıkan haberlerin aksine herhangi bir varlığımıza el konulmuş değildir. Aydınlı Grup olarak tüm idari kadromuz, mağazalarımız, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarımız ve 3800'ü aşan çalışanımızla görevimizin başında ülkemiz için üretmeye devam etmekteyiz. 

Bu süreçte, Oğlum Ömer Faruk Kavurmacı hakkında basında yer alan, FETÖ yapılanmasının bir kuruluşu olduğu ortaya çıkan TUSKON'un 1 Mart 2014 tarihli Genel Kurul toplantısında "Cumhurbaşkanı tehdit edilirken o da alkışlıyordu" yönündeki haberlerin doğru olmadığını, FETÖ üyesi Rıza Meral'in konuşmasını 'çılgınlar gibi alkışlamadığı'nı, toplantıdaki diğer iş adamlarının aksine Ömer Faruk Kavurmacı'nın özellikle ayağa kalkmayarak ve alkışlamayarak tepkisini ortaya koyduğunu ve bu haberlerin uzantısında yer alan videolarda da bu tepkinin açıkça (TV görüntüleri 01:13. dakika) görüldüğünü belirtmek isterim. 

"Kitap ve plaket, şirket çalışanının kişisel dolabından çıktı"

Şirketimizde yapılan aramanın ardından basında yer alan "Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinden Gülen'in kitapları çıktı!" ve benzeri başlıklı haberler içerisinde geçen kitap ve plaket de Sayın Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinde ya da evinde bulunmamıştır. Söz konusu materyaller bir şirket çalışanının odasındaki kişisel dolabından çıkmıştır. Durum, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Birimi tarafından yapılan adli arama sonucu tutanakla da belgelenmiştir. Söz konusu yayınların ve plaketin sahibi de gözaltına alınmış ve şirketimizle de ilişiği kesilmiştir. 

Halkın en doğru şekilde bilgilere ulaşmasında sizlere yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız açıklamaya mecranızda yer vermeniz, halkın bilgi edinme hakkı uyarınca, sizler gibi önemli bir görevi icra eden gazeteciler açısından da bir sorumluluktur. Aslı olmayan bu tür haberler yanıltıcı olduğu kadar bizim için üzücü de olmaktadır. Bu tür beyanlar öncesinde grubumuz ile iletişim kurmanızı önemle rica ederiz. 

Bilmenizi isterim ki, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam eden Aydınlı Grup, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de barış ve huzurumuzu yok etmeye dönük hain düşüncelere ve kötü niyetlere sahip FETÖ/PDY ve benzeri gruplara karşı her zaman demokrasinin, hukukun, ülkemizin, milletimizin, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır. Konuyla ilgili türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, iyi çalışmalar dilerim.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!
  • 07.01.2015 10:22

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Invest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadist ...

Ömer Faruk Kavurmacı kentsel dönüşümü anlatıyor!
  • 06.11.2012 17:09

Ömer Faruk Kavurmacı kentsel dönüşümü anlatıyor!

Koru Florya projesinin yapımcı firmalarından Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı ...

Koru Florya projesindeki AVM hâlâ açılamıyor
  • 26.12.2017 09:47

Koru Florya projesindeki AVM hâlâ açılamıyor

298 konut ve bir alışveriş merkezinden oluşan Koru Florya projesinde inşaat bite ...

Mustafa Şevki Kavurmacı'dan FETÖ açıklaması!
  • 22.08.2016 16:37

Mustafa Şevki Kavurmacı'dan FETÖ açıklaması!

Aydınlı Grup Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı, FETÖ soruşturması kapsamın ...

Tarkan, Vadistanbul'dan ofis katı satın aldı
  • 04.04.2016 11:02

Tarkan, Vadistanbul'dan ofis katı satın aldı

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul ...

Vadistanbul Park’ta 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla
  • 09.02.2016 11:53

Vadistanbul Park’ta 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla

İstanbul’un her geçen gün değer kazanan bölgesinde hayata geçirilen Vadistanbul ...