maritbet girişmaritbet
‘Mostar Life çok rağbet görüyor’

‘Mostar Life çok rağbet görüyor’

Mostar Life Genel Müdürü Ramazan Kayaalp, CNR Emlak Fuarı’nda fuar değerlendirmesi yaparak yeni projelerini aktardı.

Mostar Life Genel Müdürü Ramazan Kayaalp, CNR Emlak Fuarı'ndaki son gelişmeleri aktaran Emlaktasondakika.com ekibine açıklamalarda bulundu. Fuarın Arap yatırımcıların katılımı yönünden beklentilerin altında kaldığını söyleyen Ramazan Kayaalp, standa gösterilen ilgiden memnun olduklarını aktardı.

Seçim sonrasında gayrimenkul sektörüne yönelik değerlendirmelerini açıklayan Ramazan Kayaalp, “7 Haziran'dan sonra bir belirsizlik vardı. Şu an tek partili bir dönem olması nedeniyle sektörün önünün daha iyi olacağını düşünüyoruz. Tek partili dönemin ekonomik anlamda ya da konut sektörü anlamında istikrar sağlayacağını düşünüyoruz. Yatırımcıların da bu seçimi beklediklerini görmekteyiz. Yanılmıyorsam önümüzdeki haftalardan itibaren bu konuda bir atılım olacaktır” dedi.

Mostar Life'ın fuardaki maketi

Moastar Life, geniş daireler ile dikkat çekiyor 

Başakşehir bölgesindeki Mostar Life projesinin son durumu hakkında bilgiler aktaran Kayaalp, projenin çok rağbet gördüğünü belirtti. “Yeşil alanı çok kullandığımız bir bölge. Yaklaşık 46 dönümde 330 daire yaptık. Genelde alçak katlar var. Başakşehir'de çok rağbet görüyoruz. Şu ana kadar da projenin yüzde 30'unu sattık” açıklamasında bulundu. 

Bölgedeki yeni yatırım planları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Kayaalp, bölgede mevcut arazilerinin olduğu bilgisini veren Kayaalp, Mostar Life'ın sonunda yeni projelerin olacağı müjdesini verdi. “Yavaş yavaş bununla ilgili hazırlıklarımız var” dedi.

Mostar Life'ın yaklaşık yüzde 75'inin yeşil alan ile kaplı olduğunu belirten Ramazan Kayaalp, “Daire sayısı diğer yerlere göre daha düşüktür. Dairelerimiz çok büyük ebatta. 190 metrekareden başlayıp 305 metrekareye kadar giden farklı daire seçeneklerimiz var” açıklamasında bulundu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akif Çolak, Grand Houses projesini anlattı
  • 05.11.2015 14:41

Akif Çolak, Grand Houses projesini anlattı

Çolakoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Akif Çolak, CNR Emlak Fuarı'nda düzenledi ...

‘Mostar Life çok rağbet görüyor’
  • 07.11.2015 16:03

‘Mostar Life çok rağbet görüyor’

Mostar Life Genel Müdürü Ramazan Kayaalp, CNR Emlak Fuarı’nda fuar değerlendirme ...