maritbet girişmaritbet
MOSDER'in yeni başkanı Ramazan Davulcuoğlu oldu

MOSDER'in yeni başkanı Ramazan Davulcuoğlu oldu

Markalı mobilya üreticilerinin üyesi olduğu MOSDER yönetiminde bayrak yarışını Alfemo Genel Müdürü de olan Ramazan Davulcuoğlu devraldı

 


 
Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) altıncı dönem başkanı Alfemo Mobilya Genel Müdürlüğü'nü de yürüten Ramazan Davulcuoğlu oldu. 17 Eylül 2010'da düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oy birliğiyle başkanlığa seçilen Davulcuoğlu, mobilya sektörünün tüm paydaşlarıyla birlikte gelişmesine katkı sağlayan MOSDER çalışmalarına yön verecek.
 
Bir milyar doları aşan ihracatıyla ekonominin lokomotif sektörleri arasında gelen mobilya sektörünün önde gelen 35 markasının temsil edildiği derneğin yeni Başkanı Davulcuoğlu, gelecek hedeflerinin belirlenmesi ve gerçekleştirilmesinde önayak olacak.
 
Başkan Davulcuoğlu ilk açıklamasında, "Türk mobilya sanayisi, iç pazarın yanı sıra küresel pazarlarda öncü konuma ulaşmayı hedeflemektedir. MOSDER olarak, sanayicimizin küresel rekabet gücüne güç katacak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tasarıma ve özellikle genç tasarımcılara verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Mobilya sektörünün birlik olarak büyümesi için MOSDER çatısı altında çalışmalarımız istikrarlı olarak sürecek. Sektördeki sivil toplum kuruluşları, birlikler, resmi kurumlar ve üniversiteler arasında köprü kurarak, güç birliği içerisinde yeni ufuklara yelken açmayı hedefliyoruz." dedi.
 
Yönetim kurulu, genç ve dinamik beş isimden oluşuyor
Derneğin Yönetim Kurulu üyeleri, mobilya sektörünün ünlü markalarında üst düzey yöneticilik yapan genç ve deneyimli isimlerden oluşuyor. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu ile birlikte Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan ikinci Başkan seçilirken, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Muhasip Üye, Yataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Öztaşkın Sekreter Üyesi, NDesigN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç Yönetim Kurulu Üyesi görevlerine getirildiler. Yeni fikirleriyle sektörde fark yaratan bu isimlerin, MOSDER'in yeni dönem faaliyetlerine de aynı dinamizmi yansıtacağı öngörülüyor.
 
Davulcuoğlu, ESİDEF'in de başkanı
MOSDER Başkanı Ramazan Davulcuoğlu, 1976'da İzmir'de temelleri atılan Alfemo Mobilya'da Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev alıyor. 1968 doğumlu olan Davulcuoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Davulcuoğlu, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) İş Geliştirme Platformu Başkanı olarak da çalışmalarını sürdürüyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz