maritbet girişmaritbet
Mivara Otel ve Mivara Premium Villas, Haziran 2014'te açılacak

Mivara Otel ve Mivara Premium Villas, Haziran 2014'te açılacak

Bodrum Gündoğan'da yapımına başlanan Mivara Otel ve Mivara Premium Villas, önümüzdeki yıl haziran ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Tekstil, enerji, inşaat, kimya ve catering alanlarında faaliyet gösteren Harput Holding, İsmail Çelik A.Ş. ortaklığında kurduğu İç-Me Turizm A.Ş. ile Bodrum Gündoğan'da otel yatırımına başladı. Önümüzdeki yıl faaliyete girecek olan otelin yanı sıra holding, Çeşme ve Uludağ'da da otel yapmayı planlıyor. 

Faaliyetlerine değinen Harput Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Etkeser, İç-Me Turizm A.Ş. tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Mivara'nın 20 bin metrekarelik alan üzerinde kurulduğunu söyledi. Proje kapsamında Mivara Premium Villas adı altında 18 adet ultra lüks villanın bulunduğunu anlatan Etkeser, villa konseptiyle birlikte 90 odalı, beş yıldızlı Mivara Luxury Resort & Spa butik villa ve otelin de hizmet vereceğini dile getirdi. 

Projemiz tatil anlayışını değiştirecek 

Mivara projesinin konut ve otelcilik sektörüne yeni bir soluk kazandıracağını söyleyen Muhammed Etkeser, "Mivara Premium Villas projesini benzerlerinden ayıran önemli özelliklerden biri 5 yıldızlı otelin imkanlarıyla ortak kullanım alanlarından faydalanması ve kişiye özel hizmetin ayrıcalık olarak değil, standart olarak sunulması" diye konuştu. Geliştirdikleri projeyle tatil anlayışını 365 güne yaymayı hedeflediklerini anlatan Etkeser, Mivara Premium Villas konsepti içerisinde 9 adet A tipi 380 metrekarelik ve 7 adet B 440 metrekarelik villaların yer aldığını anlattı. Proje, Muğla'ya 120, Bodrum Marina'ya 25, havaalanına ise 60 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Mivara ile turizm sektörüne giriş yapıldı 

Holding'in son yıllarda turizmle birlikte inşaat sektöründe de yatırımlarına hız verdiğini ifade eden Etkeser, İç-Me Turizm A.Ş. adı altında İsmail Çelik A.Ş. ile kurdukları ortaklık hakkında da detaylı bilgi verdi. İsmail Çelik'in 1986 yılından bu yana inşaat sektöründe yer aldığını anımsatan Etkeser, ana faaliyet alanı olan inşaat işleri bünyesinde; baraj, sulama, alt yapı, atıksu ve içme suyu arıtma tesisleri, kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu şebekeleri inşaatlarını, bina, yol ve benzeri her türlü taahhüt işlerini yaptıklarını anlattı. İsmail Çelik A.Ş. ile Kütahya Gediz'de kurdukları 58 megavatlık doğalgaz kombine çevrim santralindeki ortaklıklarını 2010 yılında İç-Me Turizm A.Ş.'yi kurarak turizm sektöründe de sürdürdüklerini belirten Muhammed Etkeser, ilk turizm yatırımlarına da Bodrum Gündoğan'da başlattıklarını aktardı. 

Yeni yatırımlar ve planlar devam edecek 

Etkeser ayrıca, Holding olarak Uludağ'da da yaklaşık 50 milyon dolarlık bir otel yatırımına hazırlandıklarını belirterek; "Proje çizimlerine başlandı. 300 yataklı, kongre ve spa oteli olacak. Otelin arazisini geçen yıl aldık. 2014'te inşaatına başlamayı ve 2015 gibi tamamlamayı planlıyoruz" dedi. 

Çeşme Alaçatı'da da bir otel yapma planları olduğunu belirten Muhammed Etkeser, "Bodrum, Çeşme ve Uludağ'da bulunacak 3 otelle turizm sezonunda 12 ayı planlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Esra Özarfat/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bilun Dohmen, Bodrum'da çiftlik yaptırdı!
  • 25.04.2017 09:39

Bilun Dohmen, Bodrum'da çiftlik yaptırdı!

Manken Bilun Dohmen, İstanbul'daki mal varlığını satarak Bodrum Gündoğan'da bir ...

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu
  • 02.07.2015 17:44

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu

Bodrum Gündoğan’da geliştirilen Fiera Vista’da buluşan Gülman Group ile Norm Yap ...

Norm Yapı Gündoğan’a Fiera Vista ile giriş yaptı
  • 02.07.2015 17:17

Norm Yapı Gündoğan’a Fiera Vista ile giriş yaptı

Bodrum Gündoğan’daki 18 villalı Fiera Vista'nın müteahhitliğini üstlenen Norm Ya ...

Gülman Group Bodrum’a iki yüzük taşı taktı
  • 30.06.2015 16:41

Gülman Group Bodrum’a iki yüzük taşı taktı

Bodrum Gündoğan’da iki villa projesi birden geliştiren Gülman Group, yeni projel ...

Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya
  • 13.02.2014 09:51

Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya

Bodrum Mivara Premium Villas'ta fiyatlar 2 milyon euro seviyelerinde ...

Bodrum Mivara Premium Villas fiyat listesi
  • 07.02.2014 09:55

Bodrum Mivara Premium Villas fiyat listesi

Mivara Premium Villas projesinde fiyatlar 1 milyon 960 bin liradan başlıyor ...