maritbet girişmaritbet
Meydan Dükkanları 23 Şubat’ta görücüye çıkacak

Meydan Dükkanları 23 Şubat’ta görücüye çıkacak

Makro İnşaat – Akyapı Ortaklığı’nın Kayaşehir’de hayata geçirdiği Meydan Dükkanları 23 Şubat’ta tanıtılacak.

Emlak Konut GYO ile Makro Akyapı Ortaklığı'nın Kayaşehir'de geliştirdiği Park Mavera projesine dahil olan Meydan Dükkanları 23 Şubat 2015 tarihinde Çırağan Sarayı'nda tanıtılacak. Toplantıya Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un yanısıra Makro İnşaat YKB Ercan Uyan veAkyapı'nın eş başkanı Mahmut Asmalı da iştirak edecek. Toplantıda Meydan Dükkanları'nın yanısıra yine Başakşehir Yeni Merkez'in tanıtımı da gerçekleştirilecek.

Botanik Park yeşile doyuracak

Başakşehir'de 60 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Yenimerkez, İstanbul'un ve Türkiye'nin her tarafına örnek olacak. Her ihtiyaca cevap vermek üzere planlanan yeni kent meydanı, Sağlık Kent, Türkiye'nin ve Avrupa'nın 368 bin metrekare alana sahip en büyük botanik parkı, binlerce araçlık otopark alanı, kamu kurumlarını bir arada toplaması, halkın vakit geçirebileceği restoran, kafe, selatin mimarisinde inşa edilecek 5000 kişilik cami, toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilmesi gibi özellikleri bir arada barındırıyor. Şehircilik açısından Türkiye'ye örnek olacak meydanın 2016'nın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Meydan'ın merkezini oluşturuyor

Satışları iki gün içinde tükenen Makro İnşaat – Akyapı ortaklığındaki Park Mavera projesi 672 konutuyla Yeni Merkez'in yanında yer alıyor. Arsa alanı 53 bin 86 metrekare olan projede konutların kullanım alanları 2+1 , 3+1  ve 4+1 olarak değişiyor. Daire büyüklükleri 126 ile 250 metrekare arasında olan projenin teslim tarihi ise Aralık 2016.

Yer    : Çırağan Sarayı
Tarih  : 23 Şubat 2015
Saat   : 10.00

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Meydan Dükkanları 23 Şubat’ta görücüye çıkacak
  • 14.02.2015 14:57

Meydan Dükkanları 23 Şubat’ta görücüye çıkacak

Makro İnşaat – Akyapı Ortaklığı’nın Kayaşehir’de hayata geçirdiği Meydan Dükkanl ...