maritbet girişmaritbet
Metrekare.com ile emlak arama deneyimi kolay hale geliyor

Metrekare.com ile emlak arama deneyimi kolay hale geliyor

Emlak sektöründe “Eşzamanlı Emlak Arama” dönemi başladı

Ev ilanlarında aradıkları özellikleri kaydeden kullanıcılar, kendilerine uygun ilanlar eklendiği anda bilgilendiriliyor. Bu özelliği kullananlar, en uygun ilanlardan anında haberdar olarak emlak arama yarışında büyük bir avantaj kazanıyor. Geçtiğimiz aylarda emlak sektörüne adım atan teknoloji odaklı seri ilan sitesi Metrekare.com bu yenilikçi adımın öncüsü olarak dikkat çekiyor. Son yıllarda mobil teknolojilerde yaşanan gelişmeler ve akıllı telefonların hızla yaygınlaşması, emlak sektöründe de mobil odaklı gelişmeleri beraberinde getiriyor.  Bunların sonuncusu ise Metrekare.com tarafından geliştirilen “Filtreyi Kaydet” özelliği. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, aradıkları özelliklere uygun ev ilanları yayınlandığında anlık olarak bilgilendiriliyor. Böylelikle kullanıcılara hızlı bir şekilde ilan sahibine ulaşma fırsatı sunuluyor. Eşzamanlı emlak arama olarak da anılan bu özellik, sektörde mobil uygulamaların önemini de artırıyor. Mobil uygulamalar aracılığıyla gönderilen anlık bildirimler ile kullanıcılara “doğru ev” için hemen harekete geçme fırsatı sunuluyor. Kullanıcılar kendilerine uygun ev sisteme eklendikten saniyeler sonra ilan sahibini tek tuşla arama fırsatına sahip oluyor. Böylelikle hem kullanıcılar kusursuz bir emlak arama deneyimi yaşıyor, hem de ilan sahipleri ilanlarını kısa sürede çok daha fazla kişiye gösterebiliyor.

Mobil cihazlardan ilan ekleme
Emlak arama konusundaki teknolojik gelişmeler ise bununla sınırlı kalmıyor. Android ve iPhone telefonlar için geliştirdiği uygulamaları kullanıcılarına ücretsiz olarak sunan Metrekare.com, cep telefonu üzerinden ilan eklemeye olanak sağlıyor. Mobil cihazlar üzerinden çekilen ilan fotoğrafları mobil uygulamaya anında yüklenerek birkaç dakikada yeni bir emlak ilanı verilebiliyor. Böylelikle emlak ofisi çalışanlarının en büyük problemi olan fotoğraflı ilan ekleme süreci çok daha basit bir hal alıyor. 

Yakın mesafedeki ilanları görüntüleme
Türkiye'nin her yerinde kolayca emlak arama fırsatı sunan Metrekare.com,  ayrıca bulunulan bölgeye yakın satılık ve kiralık evleri harita üzerinde görüntülemeyi sağlıyor. Kullanıcılar il, ilçe, mahalle seçerek diledikleri bölgede arama yapmanın yanı sıra “Etrafımda Ara” özelliğini kullanarak yakınlarındaki ilanlara kolayca ulaşabiliyor. Arama yaparken kullanılan fiyat, metrekare, bina yaşı, oda sayısı gibi filtreler ise kullanıcılara yalnızca istedikleri ilanların gösterilmesine olanak veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: "Fırsatçılara müsaade etmeyeceğiz"
  • 20.02.2023 14:38

Bakan Kurum: "Fırsatçılara müsaade etmeyeceğiz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in Nurdağı ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Bahattin Uçar, Kanal 24'te sektörü değerlendirdi!
  • 13.11.2020 13:10

Bahattin Uçar, Kanal 24'te sektörü değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Kanal 24'te katıldığı Reel E ...

''Türkiye İçin Kazanç Vakti'' tanıtım filmi
  • 29.08.2018 10:21

''Türkiye İçin Kazanç Vakti'' tanıtım filmi

''Türkiye İçin Kazanç Vakti'' kampanyasında başvurular bugün başlıyor. Son başvu ...