maritbet girişmaritbet
Megaron Çatı Teknolojileri’nden ultra modern çatı yorumu

Megaron Çatı Teknolojileri’nden ultra modern çatı yorumu

Kılıçoğlu’nun yeni nesil çatı markası ‘’Megaron Çatı Teknolojileri’’ ürün grubuna yeni dahil olan Megaron Ultra, sektöre eşsiz bir yorum getirdi

 

Kiremitte lider marka Kılıçoğlu, yeni nesil çatı teknolojileriyle sektörde farkını ortaya koyuyor. Bu yıl 90'ıncı yaşını kutlayan Kılıçoğlu'nun ‘'çatı teknolojileri'' markası ‘'Megaron Çatı Teknolojileri''ürün grubunda yer alan Megaron Ultra'nın ilk tanıtımı bu yılki Yapı Fuarı'nda yapıldı.

Megaron Ultra, özel dizaynı sayesinde geleneksel kil kiremidin üstün özelliklerini modern mimarinin yorumuyla birlikte çatılara taşımayı hedefliyor. Kil Kiremidin sağlamlık, uzun ömür, renk dayanımı, yüzey düzgünlüğü gibi üstün özelliklerini minimal bir tarzda sunuyor.

Kılıçoğlu'nun uzun süren AR-GE çalışmalarının ardından üretimine başlanan Ultra Serisi alışılmışın dışında modern ve sade görünümü ile mimarların ilgisini çekiyor

Zengin renk seçenekleri sunan Megaron Ultra'nın teknik özellikleri ise şöyle: Ürünün uzunluğu 48,6 cm, genişliği 29,6 cm, ağırlığı 4,6 kg. Megaron Ultra'nın Ar-Ge çalışmaları süresince amaç; eşsiz bir kiremit yaratmaktı. Megaron Ultra çift taraftan (yandan ve üstten) kenetlenme özelliği olan geniş ve derin üst damak yapısı ile su yalıtımını en üst seviyede sağlayan rakipsiz bir üründür.

Megaron Ultra'nın en belirgin özellikleri ise; yüzeyinin pürüzsüz olması ve dayanıklılığının yüksek olması. Bu iki özelliği birleştiren Megaron Ultra hem estetik hem de uzun ömürlü bir çatı kaplama malzemesi. Şu an tek Antrasit rengi olan Megaron Ultra farklı renklerde de üretilebilecek.

Uygulama Özellikleri M2 sarfiyat

10 adet
M2 ağırlık
46 kg
Çıta aralığı
39,4 cm ± 10 mm
İlk sıra çıta aralığı
38 cm

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Megaron Çatı Teknolojileri’nden ultra modern çatı yorumu
  • 12.06.2017 12:01

Megaron Çatı Teknolojileri’nden ultra modern çatı yorumu

Kılıçoğlu’nun yeni nesil çatı markası ‘’Megaron Çatı Teknolojileri’’ ürün grubun ...