maritbet girişmaritbet
Marshall gücünüe AkzoNobeli ekledi.!

Marshall gücünüe AkzoNobeli ekledi.!

Boya sektörünün tanınmış markalarından Marshall, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel’in küresel gücünü de ekleyerek, yenilendi.

Küresel bir marka olma yolunda yenilendi

Boya sektörünün tanınmış markalarından Marshall, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel'in küresel gücünü de ekleyerek, yenilendi. Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile AkzoNobel Marshall, Türkiye'nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olmayı hedefliyor

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hareket eden AkzoNobel Marshall, geçtiğimiz yıldan bu yana çalışmaları küresel olarak sürdürülen AkzoNobel Yenilenme Hareketi'nin Türkiye'deki en önemli temsilcisi oldu. Türkiye'nin bilinen boya markalarından biri olan AkzoNobel Marshall, yenilenme kapsamında kurumsal kimliği, mağaza yapılanması, bayi ve satış noktası sistemleri ile ürün ve hizmet yelpazesini de yeniledi. Marshall'ın yenilenme süreci ve 2012 hedefleri, AkzoNobel Marshall Genel MüdürüDick Velings'in ev sahipliğinde ve AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Alp Akgünlü'nün katılımıyla gerçekleştirilen bir basın toplantısında aktarıldı. Toplantıda gazeteci, sunucu ve yapımcı Cüneyt Özdemir'in farklı üslubu ve katkıları ile son derece etkileyici belge-hikaye olarak hazırlanan Marshall'ın 58 yıllık tarihini anlatan film de sunuldu.

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasına yenilenmenin değişim, heyecan, fark yaratmak ve geleceği şekillendirmek olduğunu vurgulayanAkzoNobel Marshall Genel Müdürü Dick Velings, bu bağlamda firmanın logosunun da değiştiğini ekleyerek, “Büyük değişikliklerin ve büyümenin olduğu 2011'i çok başarılı geçirdik. Rengin gücüne inanıyor ve hem küresel hem de yerel olarak yürüttüğümüz “Renklendir Hayatı” programımızla kendimizi, Türkiye'de ve dünyadaki insanların hayatında pozitif bir fark yaratmaya adamış bulunuyoruz. Köklü geçmişimize, dünyanın bir numaralı boya markası AkzoNobel'in küresel perspektifini de ekleyerek, yenileniyoruz” dedi. 

Dünyanın en büyükboya ve kaplama şirketi AkzoNobel'in küresel olarak başlattığı yenilenme hareketine Marshall'ı da dahil ederek, Türkiye pazarına verdiği önemi açıkça gösterdiğini vurgulayan AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Alp Akgünlü, “Yenilenme hareketi, tam anlamıyla küresel bir girişim. AkzoNobel, dekoratif boyalar grubunun 14 marka ve 54 pazarı kapsayan markalarını dünyanın her yerinde aynı görsellik ve duyguyu yakalamak için yeniliyor. Marshall da bu markalar arasında öncülerin başında geliyor. Nisan 2011'de Vietnam ve Kanada'da başlayan bu hareket, 2013 yılına kadar 54 pazarı kapsayacak şekilde tamamlanacak” diye konuştu.

Enerji tasarrufu sağlıyor

Tüketicilerine, hazır renk koleksiyonlarından ürün sağlayabildiği gibi onların hayallerinin de ötesine geçmek amacıyla renklendirme sistemlerini de tamamen yenileyen firmanın Marshall Anında Renk Makineleri sayesinde tüketiciler, ev dekorasyonlarını doğru tonlar ile tamamlayabiliyor. Enerji tasarrufu da sağlamayı amaçlayan AkzoNobel Marshall yenilenme hareketi kapsamında genel olarak hem aile hem de ülke ekonomisinde büyük bir bütçe açığına neden olan enerji harcamalarını düşürerek, çevreye dost ürünler geliştirme stratejisini de ilerletiyor. Bu yaklaşımla loş ve dar mekânları, var olan aydınlatma ve ışığı maksimum düzeyde yansıtarak ferahlatan ve daha da aydınlatan Marshall Light&Space boyaları ve yaz aylarındaki yoğun güneş ışınlarını yansıtarak, yüzeylerin daha az ısınmasını sağlayan Marshall Keep Cool dış cephe ürünü geliştiriliyor.

Milliyet- Yavuz Karaman

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı
  • 02.03.2022 15:38

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı

Marshall her yıl düzenlenen “Marshall Usta Günü” kutlamalarıyla boyacı ustaların ...

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası
  • 14.02.2022 09:17

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası

Marshall, solvent bazlı ipeksi dokuda mükemmel kapama özelliğine sahip uzun ömür ...

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’
  • 18.09.2021 17:02

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, glob ...

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler
  • 24.06.2021 11:20

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler

Marshall, ahşap ve metal bahçe mobilyalarına, teras ve bahçe çitlerine bakım yap ...

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!
  • 04.06.2021 10:59

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!

Marshall özel olarak hazırlanmış olan TIR ile yerleşim birimlerine giderek orada ...

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek
  • 06.05.2021 16:21

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek “Marshall Ailesi ...