maritbet girişmaritbet
MAPIC Fuarı’nda görücüye çıkan Dumankaya projelerine ilgi yoğundu

MAPIC Fuarı’nda görücüye çıkan Dumankaya projelerine ilgi yoğundu

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Türkiye’den gayrimenkul geliştiricisi tek firma olarak katıldığı MAPIC Fuarı’nda büyük beğeni topladı

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat'ın,  Fransa'nın Cannes Kenti'nde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende fuarı olan MAPIC'te görücüye çıkardığı karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks dünya perakendecilerinin beğenisini kazandı. 

MAPIC Fuarı'nda dünya devi perakendeciler ile sıcak temas kurma fırsatı yakaladıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, perakendecilerin Türk pazarına giriş yapmak için şartları olumlu bulduklarını belirtti. 

Barış Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. Türkiye'de yatırım yapacak perakende yatırımcıları ile Türkiye ve pazar hakkında olumlu görüşmeler yaptık. İstanbul'daki potansiyelin farkında olduklarını ve yatırım için uygun koşulları beklediklerini ifade eden yatırımcılar ile 2014 başlarında İstanbul'da yeniden bir araya gelmek üzere sözleştik” dedi. 

 2014 yılı içerisinde hem karma projeleri hem de yeni konut projeleri ile sektörde çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Barış Dumankaya 2014 yılı içerisinde İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katacak yepyeni iki projenin hazırlıklarına başladıklarını yeni projeler ile birlikte 2014 yılı içerisinde 500 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirmeyi planladıklarının altını çizdi. 

Barış Dumankaya konu ile ilgili şunları belirtti. “ İstanbul Anadolu Yakası'nın doğayla iç içe olma özelliğini koruyan güzide semtlerinden Beykoz'da hayata geçireceğimiz ilk proje 28 dönüm arazi üzerinde 250–300 daire olarak planlandı. Yine İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan ve gelişmekte olan ilçelerin başında gelen Sancaktepe'de mimari çalışmaları yürütülen diğer proje ise 66 dönüm arazi üzerine 800 konuttan oluşacak. Bilişim teknolojisi temelli çözümler ile hayata geçireceğimiz bu yeni projelerimiz ile kentli vatandaşların yaşam kalitesini ve ekonomik verimliliğini artırmaya yönelik hizmetler sunacağız .” 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Barış Dumankaya'dan Cityscape değerlendirmesi!
  • 09.09.2015 17:26

Barış Dumankaya'dan Cityscape değerlendirmesi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Vekili Barış Dumankaya, Dubai Cityscape 2015 Fu ...