maritbet girişmaritbet
Maçka Residences muhteşem bir davetle kapılarını sakinlerine açtı!

Maçka Residences muhteşem bir davetle kapılarını sakinlerine açtı!

Astaş Holding / Bemes Yapı ve Armani / Casa’nın ortak çalışması ile hayata geçen ve İstanbul’a sıra dışı bir yaşam sunan Maçka Residences, muhteşem bir davetle kapılarını sakinlerine açtı

 

İstanbul, 12 Aralık 2012 Yaşam ve mimari kalitesi yüksek, bulunduğu lokasyonlara hem görsel, hem de işlevsel olarak değer katan özel projelere imza atan Astaş Holding / Bemes Yapı, yüzyıllar boyunca sultanların, paşaların ve elit kesimin yaşadığı bir bölge olan Maçka'ya, tarihine yakışır bir modern hayat sunuyor. Tasarımı, özellikleri ve hizmetleriyle Maçka'nın ruhu ile birebir örtüşen Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'de yaşam Aralık 2012 itibarıyla başladı.
 
Bu görkemli projenin hayata geçişi, gündelik yaşamın başladığı Maçka Residences'ta yapılan muhteşem bir davetle gerçekleştirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı geceye cemiyet hayatının tanınmış isimleri, iş, siyaset, sanat, ve spor dünyasından ünlüler de büyük ilgi gösterdi. Astaş Holding, Bemes Yapı, Armani / Casa ve  Kempinski Residences yöneticileri gecede ev sahipliği yaptılar. Açılışta kurdelayı bakanlarla birlikte Armani / Casa ve Armani Otelleri Başkanı Fabrice Gouffran, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Kempinski Residences Başkan Yardımcısı Eyüp Babür ve Bemes Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Alkan kestiler.
 
Gecede müzik ziyafeti, Moschino, Rochas, Donatella Versace gibi ünlü markaların defile ve davetlerinin vazgeçilmez isimleri olan, Milano'dan gelen DJ Dorian Loves tarafından verildi. Ayrıca gecede sahne alan Sherry Dyanne davetlilere unutulmayacak bir konser verdi. Müzisyen bir aileden gelen Sherry Dyanne, farklı ülkelerin kültürlerini yansıttığı müziği ve büyüleyici sesiyle büyük alkış topladı.
 
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı; “Grubumuzun İstanbul'daki yatırımlarından Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski projesinin resmi açılışını söz verdiğimiz gibi  2012 yılında gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bu projemizde de en iyilerle çalıştık. Armani / Casa ve Kempinski ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle Maçka'ya değer katacak bir tasarım oluşturduk. Lüks yaşam konusunda yüksek beklentilere sahip kişilere dünyaca ünlü özel Kempinski servislerini sunmanın yanı sıra Maçka sakinlerine de yeni bir yaşam alanı kazandırdık. Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski gerek restoran ve kafeleri gerekse dış mekanları ile yeni bir yaşam merkezi ve çekim alanı olacak” dedi.
 
VipMag

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kempinski Residences Balmumcu projesinde Yapı ve Yapı ile Astaş Holding buluştu!
  • 19.12.2022 15:54

Kempinski Residences Balmumcu projesinde Yapı ve Yapı ile Astaş Holding buluştu!

Türkiye yapı sektörüne sayısız proje üreterek sektöre yön veren şirketler Yapı v ...

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu
  • 14.03.2022 17:26

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu

Yemyeşil bir vadide, 30.000 metrekarelik geniş bir arazinin kalbinde yer alan&nb ...

Kempinski Residences Balmumcu İstanbul projesi için imzalar atıldı
  • 14.03.2022 16:47

Kempinski Residences Balmumcu İstanbul projesi için imzalar atıldı

İstanbul'un en lüks ve en merkezi semtinde yapımına başlanan Lüks Rezidanslar, K ...

Maçka Residences projesinin tanıtımı yayında!
  • 14.12.2012 16:34

Maçka Residences projesinin tanıtımı yayında!

Astaş Holding ve Bemes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Maçka Residence by Arm ...

Astaş Holding’ten dev proje
  • 07.02.2012 16:06

Astaş Holding’ten dev proje

Mandarin Oriental Hotel Grup, Türkiye’de lüks bir konut ve Residences at Mandari ...

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri
  • 29.09.2020 11:06

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri

Armani Casa Londra'dan kareler. ...