maritbet girişmaritbet
Levent Life 2’deki güçlü ortaklık mutlu mekanlar üretiyor

Levent Life 2’deki güçlü ortaklık mutlu mekanlar üretiyor

Yaşanılır mekanlar üretmek üzere güçlerini birleştiren Svot Yapı, İmaj İnşaat ve Baray İnşaat, insanların mutlu olacağı projeler inşa ediyor.

İkisi kardeş üç firmanın ortaklığı, Türkiye'nin en pahalı gayrimenkul hattı olan Sarıyer - Levent aksında birbirinden seçkin ofis ve konut projelerini hayata geçiriyor. 

Projelerden elde ettiği deneyim ve birikimini yenilerine aktararak daha gelişmiş projeler kurgulayan Baray İnşaat, Svot Yapı ve İmaj inşaat, elit projelere imza atıyor. Planlı hareket eden ortaklar, tecrübe, satış, pazarlama, mimari ve ekonomi gibi birçok konuda bir araya gelerek A plus kitleyi hedefliyor. Butik projlere yoğunlaşan üçlü, Tarabya, Levent ve Kağıthane'de arsa alımları yapıyor. Satış kaygısı olmayan projeler yapan ortaklık, fiyatları 5 bin dolardan başlayarak 10 bin dolara kadar uzanan gayrimenkul portföyleri inşa ediyor.

Güç birliği ile sinerji oluştu

Yaptıkları işlerin hakkını veren iş ortaklığı, projelerinde farkındalık oluşturuyor. İnsan öncelikli hareket ederek rahat mekanlar ve huzurlu çalışma ortamları kurgulayan üç firma, bu zamana kadar Levent Life 1 ve İmaj Garden Zekeriyaköy projelerini bitirerek sahiplerine teslim etti. Şu anda Levent Life 2 ile birlikte Tarabya'da üç ada üzerinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek için harıl harıl çalışılıyor. 

Gayrimenkul varlıkları güçlü 

Ciddi bir gayrimenkul portföyüne sahip olan üç firma, her geçen gün değeri yükselen Levent'te arsa alımına devam ediyor. Bunun beraber farklı bölgelerde gayrimenkul varlığına sahip olan firmalar ayrıca kağıtçılık ve otomotivde de faaliyet gösteriyor. Ortaklar, kendi imkanları ve öz sermayeleri ile inşaat yapmayı tercih ediyor. 

İş yaptıkları kesimlerin satın alma davranışlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek proje geliştirdiklerine dikkat çeken Svot Yapı Pazarlama Müdürü ve Grubun sözcüsü Ali Şener, Levent Life 2'ye 100 milyon dolarlık bir yatırım yapacaklarını kaydetti. İki kuleli Levent Life 2'nin çok iyi tasarlandığını söyleyen Şener, “Projeyi 2 bin 376 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde gerçekleştiriyoruz. Hafriyatı bitmek üzere. Ofis bloğu 24 katlı planlandı ama 8 katı yer altında, 16 katı toprak üstünde olacak. Bunun 8 katı satışa çıkarıldı ve şimdiden 2 katı satıldı. Diğer 8 katı mülk sahipleri ellerinde tutarak kiraya verecek. Her katta bin metrekare kullanım alanına sahip olan projede tavan yüksekliği 4 metre olacak. Tek katta bu kadar kullanım alanı olan proje bölgede çok az bulunur. Rezidans bloğu ise 25 katta yükselerek 144 rezidanstan oluşacak. Levent Life 1'i bilen ve tanıyanların ilgisiyle burasının yüzde 55'i satıldı. 2016 sonunda Levent 2 teslim edilecek” dedi. 

Yapılacak işler önceden gözlemleniyor

Yaptıkları binalardan aldıkları elde ettikleri verilere göre bir sonraki projeyi geliştiren ortaklık Levent Life 1'de “Mutlu çalışan” mottosu ile hareket etmenin faydasını ikinci projede gördü. Kişisel olarak hayata böyle bakan üç şirketin sahibi, çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yapan, güneşten yararlanan, kaliteli malzeme kullanan ve ileri inşaatlar yapıyor. Levent'te emlak kullanan kesimin üst düzey olduğuna vurgu yapan Şener, “Uluslararası şirketler, yöneticileri ve misafirleri için rezidans satın alıyor. Hem tasarruf ediyor hem yatırım yapıyorlar. Bu rezidansları kullanan insanlar işlerinin ve evlerinin birbirine yakın olmasını, kaliteyi ve lüksü tercih ediyorlar.  Böyle ciddi ihtiyaç var. Türkiye'de varlık gösteren yabancı şirketlerin yüzde 90'ı ve banka genel müdürlüklerinin 30'dan fazlası burada. Levent, Türkiye'nin finans başkenti. Örneğin ofis bloğunun tamamını bir banka almak istedi ama satmadık. Yani satış kaygısı yok” diye konuştu. 

Levent Life 2 İletişim Bilgileri;

Web: http://leventlife.com/
Telefon: 444 59 58

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39'a düşürmek"
  • 29.01.2024 17:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39'a düşürmek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-G ...