maritbet girişmaritbet
LEITWIND, değişimin sembolü rüzgar tribünleriyle Türkiye’de!

LEITWIND, değişimin sembolü rüzgar tribünleriyle Türkiye’de!

LEITWIND, yatırımın getirisi, kalite, performans ve güvenilirlik konuları ile ön plana çıktığı rüzgar tribünleri ile Türkiye’de.

Müşteri ihtiyaçlarına odaklanırken, geleceğin trendlerini önceden hisseden marka, sağladığı karlı yatırım opsiyonu ile ideal partneriniz olacak. 

Yatırımın Getirisi (ROI)

Rüzgar enerjisi sektöründe yüksek performansı ile en karlı yatırım opsiyonunu sunan LEITWIND, 80 metrelik kanat (rotor) çapı ile en yakın rakibinden çok daha fazla süpürme alanına sahip. Bu sayede alandaki rüzgar hızına bağlı olarak rakiplerinden 30-50% arasında daha fazla enerji üretme kapasitesi sunuyor. 

Kalite 

LEITWIND için kalite bir varoluş biçimi. Sürecin başından sonuna kadar olan her detayda kalite ana gereklilik. Malzeme seçiminde yapılan araştırmalar, teknik aşamalar ve danışmanlık, uluslararası sertifikalar ile bu felsefeyi en ön planda tutan LEITWIND müşterilerine Avrupa standartlarında bir partner olarak servis sunuyor.

Performans

LEITWIND rüzgar tribünleri, performansı ile rakiplerinden farklılaşıyor. Yüksek üretim kapasitesinin yanında kullandığı ‘direct drive teknolojisi' ile de dişli sistemlere oranla daha uzun süreli kullanımı garanti ediyor. Bu sistem ile sistem döner parçası ve sürtünme azaltılırken, eskime ve bakım ücretleri azaltılıyor hem de bu sayede daha az rüzgarlı alanlarda dahi enerji üretimi sağlanabiliyor. 

Güvenilirlik

LEITWIND, yaptığı araştırmalar ile rüzgar tribünlerinin kurulumu için en uygun alanı belirledikten sonra size en iyi desteği vermeye devam ediyor. Kurulum ve bakım süreci gibi ilk temastan, projenin son aşamasına kadar geçen süreçte veri ve teknik ölçümler ile yanınızda olan marka,  dünya genelinde şu ana kadar toplamda 316 rüzgar tribünü kurarak, 2.8 milyon ton karbondioksit salınımını önlemiş ve 3 bilyon kWh'dan fazla temiz enerji üretmiştir. Leitwind'in ait olduğu HTI grubunun firması Leitner, özel ve kamu sektöründe Türkiye'de 20 yılda toplamda 40 teleferik ve telesiyej inşa etmiştir. Leitner; Bursa ve Ankara'da yer alan merkez ofisi ve çalışanları ile kurulum, servis ve bakım hizmetlerini rüzgar enerjisi sektörü için de yürütmektedir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LEITWIND, değişimin sembolü rüzgar tribünleriyle Türkiye’de!
  • 02.05.2016 12:40

LEITWIND, değişimin sembolü rüzgar tribünleriyle Türkiye’de!

LEITWIND, yatırımın getirisi, kalite, performans ve güvenilirlik konuları ile ön ...