maritbet girişmaritbet
Körfez'in gayrimenkul patronları Bursa'ya geliyor

Körfez'in gayrimenkul patronları Bursa'ya geliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek olan Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları Bursa'ya geliyor.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bursa'yı fuarcılığın merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Türkiye ekonomisine yön veren şehirlerden birisi olan Bursa,  Bursa ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)  desteğiyle önemli fuarlara ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz günlerde TÜYAP ile güçlerini birleştiren BTSO, şimdi de İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) ile birlikte 9-12 Nisan 2015 tarihlerinde önemli bir fuara daha imza atmaya hazırlanıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayacak olan fuar, sadece yurt içinden değil, yurt dışından da önemli yatırımcıları ağırlayacak.

ARAP SERMAYESİ BTSO'NUN ÖZEL ORGANİZASYONUYLA BURSA'YA GELİYOR

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İnşaat Fuarı, ülke çapında sektörün önde gelen fuarları arasında yer alacak. BTSO'nun ev sahipliğinde özel organizasyonlarla Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'den yatırımcılar, Bursa'da ağırlanacak. Bursa İnşaat Fuarı kapsamında şehre gelecek olan Arap yatırımcılar, Bursalı firmalarla ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirecek. Körfez ülkelerinde önemli inşaat projelerinde görev alan Arap işadamları, Türkiye'nin ihracatçı kenti Bursa'nın yatırım imkanlarını yerinde değerlendirecek. 

SUUDİ ARABİSTAN PRENSİ BURSA'YA GELİYOR

İnşaat Fuarı kapsamında yabancı yatırımcıların yanı sıra Körfez ülkelerinden de önemli isimler Bursa'da bulunacak. Fuar için Suudi Arabistan Prensi Saud Bin Abdulaziz  Bin Mohammed Al Faisal Al Saud'un da Bursa'ya gelmesi bekleniyor. 

ZEMZEM TOWERS'IN SATIŞINI GERÇEKLEŞTİREN FİRMA DA BURSA'DA OLACAK

Mekke'de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers'ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO'su Nail Alamirah da Bursa'ya gelecek. BTSO'nun ev sahipliğinde ayrıca dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley'in CEO'su Zeiad Abbas da fuar için kentte olacak. Fuar için ayrıca Dubai'den Time Sguare Otelleri'nin yöneticileri, Birleşik Arap Emirlikleri Raak Şeyh ailesinden Ahmet Qasmi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı eski müsteşarlarından ve Al Jebrin Grubu CEO'su Abdullah El Jebrin de Bursa'da bulunacak. Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn büyükelçileri de fuar kapsamında Bursa'ya davet edildi.

“KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN YATIRIMCILARI BURSA'YA ÇEKMEK İSTİYORUZ”

BTSO Başkanı Burkay, Bursa'nın inşaat ve gayrimenkul alanında önemli potansiyelinin olduğunu kaydetti. Bursa İnşaat Fuarı'nın sektör ve ülke için büyük anlam ifade ettiğini dile getiren İbrahim Burkay, körfez ülkelerinden gayrimenkul şirketlerinin CEO'larının Bursa'daki potansiyeli yerinde inceleme fırsatı bulacağını söyledi. Burkay, “Bursa'da gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyel var. Bursa İnşaat Fuarı için yurt dışından önemli yatırımcıları şehrimizde ağırlayacağız. Fuar için körfez ülkelerinden de önemli yatırımcılar gelecek. İnşaat ve gayrimenkul alanında Arap ülkelerinden gelen iş adamlarını Bursa'ya çekmek istiyoruz” dedi.

“BURSA'YI FUARCILIĞIN DÜNYA MARKASI YAPMAK İSTİYORUZ”

Bursa'ya en az 10 önemli fuar kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Burkay, Bursa'nın bunu başarabilecek gücünün olduğunu ifade etti. Burkay, sözlerine şöyle devam etti: “Bursa'yı bir fuar merkezi yapıyoruz. Bursa'da uzun yıllardır tarım fuarı yapılıyor. Bu fuarlar şehre önemli fayda sağlıyor. Bütün kent bu fuarların nimetlerinden faydalanıyor. Bursa'da, tıpkı Almanya'da olduğu gibi endüstriyel turizmi harekete geçirmeliyiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkul patronları faiz indirimine ne dedi?
  • 21.04.2016 09:39

Gayrimenkul patronları faiz indirimine ne dedi?

Merkez Bankası’nın yarım puanlık faiz indirimi, konut kredisi faiz oranlarının d ...

Körfez'in gayrimenkul patronları Bursa'ya geliyor
  • 06.04.2015 11:29

Körfez'in gayrimenkul patronları Bursa'ya geliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek olan Bursa İnşaat ...

KONUTDER, gayrimenkul patronları ile Sapanca’da toplandı!
  • 13.01.2015 10:08

KONUTDER, gayrimenkul patronları ile Sapanca’da toplandı!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği çatısı altında toplanan sektörün ...