maritbet girişmaritbet
Koray Yavuzer Mimarlık'a Avrupa'dan 4 ödül!

Koray Yavuzer Mimarlık'a Avrupa'dan 4 ödül!

Koray Yavuzer Mimarlık, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards 2014’te 4 ödüle layık görüldü

Koray Yavuzer Mimarlık, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen European Property Awards 2014'ten, üç ayrı projesiyle toplam dört ödülle döndü.

Avrupa'nın en iyi projelerinin seçildiği ödül töreninde, bu yıl en iyi mimari konut, en iyi mimari ofis ve en iyi iç mimari konut dekorasyonu kategorilerinde 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce proje ödül için yarıştı.

lotus
Lotus Konakları

Koray Yavuzer Mimarlık, 3 ayrı projesiyle katıldığı yarışmadan toplam 4 ödülle döndü. Ky mimarlık, aynı zamanda aralık ayında Birleşik Arap Emirliklerinde gerçekleşecek olan The Internatıonal Property Awards yarışmasında dünyanın en iyi ofis projesi dalında yarışmaya katılmaya hak kazandı.

KY Mimarlık'ın Seba Ofis Bulvarı, Tarabya Lotus Konutları, İstinye House adlı projelerinin 3 farklı kategoride ödüle layık bulunması üzerine mimar Koray Yavuzer tasarlamış oldukları projelerle uluslararası arenada kabul görmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

İstinye House;

Avrupa'nın en iyi iç mimari dekorasyon ödülüne layık görülen İstinye House, müşterinin yoğun iş hayatı göz önünde bulunduruldu. Evinde daha çok şık bir otel süitinde yaşıyormuş hissi ön planda tutuldu. Konut aynı zamanda misafirleri şık bir restoranda ağırlanmış havası verebilecek ve de özel davetlere ev sahipliği yapabilme kapasitesi olacak  şekilde tasarlandı.

koray yavuzer mimarlık istinye evi
İstinye House

Proje için özel olarak seçilen sanat eserleri evin kimliğini oluşturan önemli unsurların başında geliyor. Müşterinin zevki ile doğru orantılı bir şekilde seçilen renklerin doğal materyallerle harmoni oluşturması dikkate alındı.

Seba Office;

Avrupa'nın en iyi ofis projesi ödülüne layık görülen proje, İstanbul Avrupa Yakası'nın hızla artan ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik başlatılan kentsel dönüşüm projesi içinde yer alan Seba Ofis Bulvarı...

seba office

Projenin bir tarafı orman, bir tarafı Kâğıthane deresi ile çevrelenmiş 20.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulması planlandı. Toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanını kapsayan proje dört bloktan oluşuyor.
Projede, farklı büyüklüklerdeki ofis alternatifleri ile kullanıcılara yatayda ve dikeyde farklı hacimlerde ofis alternatifi sunulması amaçlanıyor bu doğrultuda her ölçekteki birimlerin birbiri ile ilişkileri üzerinde özellikle duruldu. Proje, tüm bloklardan erişimi sağlanmış toplantı odaları, seminer ve konferans salonları, yemekhane ve spor salonu gibi alanları kapsıyor.

seba office

Tüm bloklarda ufak ölçekteki ofisler için her katta sekretarya, toplantı odası ve çalışanlara motivasyon sağlayacak kat bahçeleri tasarlandı. Seba Office'te ofis bloklarının zemin katları, restoran ve cafe alanları gibi ticari kullanımları destekleyen ve tüm kullanıcılara, misafirlere açık kamusal alanlar olarak planlandı.

Farklı tasarımı ile dikkat çeken Seba Ofis Bulvarı projesi açık alanlarda kullanılan peyzaj ve su aynaları tasarımları ile ofislerde bireyleri özgür kılan alternatif alanlar yaratmayı amaçlıyor. Koray Yavuzer Mimarlık projede sunduğu çözümlerle çalışanların yoğun iş temposu içerisinde motive olacakları alanlar yaratarak ofis tasarımına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

koray yavuzer mimarlık

Geçtiğimiz günlerde Londra'da Mariott Grosvenor otelde düzenlenen ödül törenine Koray Yavuzer, Tuba Yavuzer ve ekip arkadaşları birlikte katıldılar...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye Finans'a "Avrupa'nın En İyi Ofis İç Mimarisi" ödülü
  • 07.12.2018 17:13

Türkiye Finans'a "Avrupa'nın En İyi Ofis İç Mimarisi" ödülü

Türkiye Finans, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri gecesinde "Avrupa'nın En İyi O ...

Koray Yavuzer Mimarlık'a Avrupa'dan 4 ödül!
  • 02.12.2014 13:00

Koray Yavuzer Mimarlık'a Avrupa'dan 4 ödül!

Koray Yavuzer Mimarlık, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı Europ ...

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya’ya büyük onur!
  • 12.11.2014 11:39

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya’ya büyük onur!

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yar ...

Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül
  • 24.10.2014 12:08

Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül

Trump Cadde, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Pr ...

Panavia Residence, İstinye’ye değer katmaya devam ediyor
  • 01.04.2014 12:36

Panavia Residence, İstinye’ye değer katmaya devam ediyor

İstanbul’un en keyifli ve değerli semtlerinden biri olan İstinye’de yer alan Pan ...

Koray Yavuzer Mimarlık'a International Property Awards’tan ödül
  • 25.10.2013 15:28

Koray Yavuzer Mimarlık'a International Property Awards’tan ödül

Koray Yavuzer Mimarlık’ın kurucuları Koray & Tuba Yavuzer çifti, 'Uluslararası K ...