maritbet girişmaritbet
KETEN İNŞAAT'TAN DEV YATIRIM

KETEN İNŞAAT'TAN DEV YATIRIM

Başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş, 2013 yılı sonuna kadar 900 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Keten İnşaat A.Ş'nin aynı dönem için belirlediği ciro hedefiyse 370 milyon TL.

1977 yılından beri faaliyet gösteren Keten İnşaat A.Ş, bugüne kadar gerçekleştirdiği 48 projede 200 milyon TL'lik yatırımın altına imza attı.

"ŞEHRİN KAYBETTİĞİ DOKUYU YENİDEN KAZANDIRACAĞIZ"

Şehir merkezinde gerçekleştirecekleri yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini söyleyen Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, “Üç yıl içinde hayata geçireceğimiz 10 projeyle 2 bin konut üretmeyi ve 370 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Toplu konut yapımının revaçta olduğu bir dönemde, butik tasarım ve mimari anlayışımızla zor bir kulvarda rekabet ediyoruz. Etik değerlerimizi, tüm projelerimizde ve iş ortaklarımızla yürüttüğümüz süreçlerde ön planda tutuyor ve şehrin kaybettiği dokuyu yeniden kazandırmaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki dönemde de özgün tasarım ve merkezi lokasyonun ön planda olduğu projelerle büyümeye devam edeceğiz” dedi.

4 YENİ PROJE

Bu sene içinde Nişantaşı, Levent, Taksim ve Cihangir'de dört yeni projeyi hayata geçirecek olan Keten İnşaat A.Ş, merkezi lokasyonlarda tasarım değeri yüksek projelerle farklılaşıyor. Moda yapı kavramından uzak durarak, kişiye özel “terzi işi” projeler gerçekleştiren Keten İnşaat A.Ş, kent dokusuna ve semtin karakterine uygun mimari anlayışı ile beğeni topluyor.

Kriz dönemlerinde iskontolu satışlar yapmayarak müşteri ve yatırımcılarını ani fiyat dalgalanmalarından koruyan Keten İnşaat A.Ş, projelerinde sağladığı yüksek yatırım değeri geri dönüşüyle hem arsa sahipleri hem de konut sahipleri düzeyinde müşteri sadakati sağlıyor.

ROTTERDAM'DA OFİS AÇIYOR

Dünyanın en önemli mimarlık ofislerinde görev yapan Hollandalı mimar Mark Jouberet ile proje partnerliği yapan Keten İnşaat A.Ş, bu iş birliği sonucunda Rotterdam ve İstanbul'da ofis açacak. Bu proje partnerliği ile projelerinde, mimari ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendirecek olan Keten İnşaat A.Ş, Mark Joubert ile birlikte Hollanda ve Türkiye'de projeler gerçekleştirecek.

“YATIRIMCI SEPETİ” UYGULAMASI

Keten İnşaat A.Ş, ‘Yatırımcı Sepeti' uygulamasıyla birikimlerini gayrimenkul sektöründe değerlendirmek ve proje geliştirmek isteyen yatırımcılarla bir araya geliyor. Arsa ve bina alıp yeni projeyi ortak olarak gerçekleştiren “Yatırımcı Sepeti” katılımcıları, öncelikle Keten İnşaat A.Ş ile çalışmış arsa sahiplerinin yanı sıra, referans ile gelen kişilerden oluşuyor.

KETEN EMR İLE BOĞAZ YALILARI RESTORASYONU

Büyük ölçekli projelerden ziyade, şehre değer katacak projeler üzerinde yoğunlaşan Keten İnşaat A.Ş, aynı zamanda Keten Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Keten EMR ile Boğaz'daki altı yalı ve farklı lokasyonlardaki pek çok tarihi eserin restorasyon geliştirme projesini de yürütüyor. Keten EMR, ayrıca Beyoğlu'nda konut, apart otel ve kültür merkezi; Kanlıca'da yalı; Ayvalık ve Assos'da otel; Unkapanı'nda Bizans sarnıcı; Göksu ve Anadolu Hisarı'nda müstakil konut; Heybeliada'da müzik araştırma merkezi ve Bursa Cumalıkızık'da köy dokusu içinde konut restorasyonu projelerine devam ediyor.

SATIŞ SONRASI HİZMET

Keten İnşaat A.Ş, grup bünyesindeki bir diğer şirket olan Keten Yönetim ile satış sonrasında konut sahiplerine yönetim desteği vermeye devam ediyor. Keten Yönetim, projenin temel çalışmalarının başlamasıyla birlikte tüm inşa süreci ve anahtar teslim döneminin ardından da apartman sakinlerine bina yönetimi konusunda uzman bir hizmet sağlıyor. Keten Yönetim'in hizmetleri arasında otopark işletmeciliği de yer alıyor.

Keten İnşaat

Tel: 0 212 219 01 41

Web: http://www.keteninsaat.com


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ferhat Keten, yeni projelerini mikrofonumuza aktardı
  • 03.12.2014 10:20

Ferhat Keten, yeni projelerini mikrofonumuza aktardı

Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, editörümüz Uğurcan Tokay' ...

Ferhat Keten'in gözüyle Primist Gayrimenkul
  • 21.03.2014 17:32

Ferhat Keten'in gözüyle Primist Gayrimenkul

Primist Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyesi Ferhat Keten, emlaktasondakika.com H ...

Keten İnşaat yeni projelerini görücüye çıkardı!
  • 18.09.2013 17:18

Keten İnşaat yeni projelerini görücüye çıkardı!

Keten İnşaat basın toplantısında Ferhat Keten şirketin yeni projelerini tanıttı. ...

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!
  • 15.05.2013 10:41

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!

Keten İnşaat'ın Nişantaşı'ndaki apart projesini ziyaret ettik. emlaktasondakika. ...

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!
  • 07.01.2013 13:48

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!

Keten İnşaat, Haliç'teki yeni projesini ve 2013 yılında yapacaklarını özel bir t ...