maritbet girişmaritbet
Keller Williams Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!

Keller Williams Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!

Keller Williams sektörde neleri değiştirecek? Danışman odaklı kültürü, teknoloji ve pazarlama altyapısı ve benzersiz eğitim sistemiyle gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki alışıldık kalıpları kırıyor

Keller Williams sektörde neleri değiştirecek? Danışman odaklı kültürü, teknoloji ve pazarlama altyapısı ve benzersiz eğitim sistemiyle gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki alışıldık kalıpları kırıyor....

Kuzey Amerika'nın en hızlı büyüyen ve danışman sayısı itibariyle (89.000) en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi olan Keller Williams, Türkiye'de de faaliyete geçiyor. Keller Williams'ı Türkiye'de gayrimenkul sektöründen gelen Devrim Aka, Emre Erol, Ahmet Rauf Saatçi ve Keller Williams Worlwide'ın Başkanı Chris Heller temsil edecek.

Keller Williams'ın Türkiye operasyonunun başlaması nedeniyle ülkemize gelen Keller Williams Worldwide Başkanı ve aynı zamanda Türkiye operasyonunun da ortağı Chris Heller konuşmasında, sektördeki potansiyele dikkat çekti. Heller, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün son yıllardaki büyüme ve gelişmesinin çok etkileyici olduğunu ve bütün dünyanın dikkatini çektiğini belirtirken, gayrimenkul danışmanlığında da sektörün dinamiklerine paralel olarak gelişebilecek birçok alan olduğunu kaydetti.

Başarılarının arkasındaki en büyük sebebin markaya değil, danışmana yatırım yapmak olduğunu ifade eden Heller, bir gayrimenkul danışmanı veya yöneticisinin  sektörel olarak çok daha eğitimli, teknoloji ve pazarlama alanlarında ise güncel ve ileri derecede donanımlı olması gerektiğine dikkat çekti.

Keller Williams Türkiye'nin kurucu ortağı Emre Erol ise markanın gayrimenkul danışmanlığı sektörünün çehresini değiştireceğini ifade etti. Erol, Keller Williams'ın büyüme stratejisindeki en önemli kriterin uzun soluklu iş birliği içerisine girebilecekleri doğru lider ve yatırımcılar bulmak olduğunu belirtti. İş modellerinin klasik anlamda bir franchising olmadığını, Bölge Müdürlüğü yapısında ve organizasyonel olarak çok iyi yapılandırılmış, dünya standartlarında yönetilen küçük orta boy işletmeler olacağını belirtti.

Emre Erol'a göre, Keller Williams, danışman odaklı kültürü ve onlara sunduğu benzersiz olanaklar ve altyapısı ile rakiplerinden farklılaşacak.

Keller Williams, birinci yılında başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum olmak üzere 7 bölge müdürlüğü açmayı hedefliyor.

KELLER WILLIAMS

1983 yılında ABD'de Texas'ın Austin kentinde, Gary Keller ve Joe Williams tarafından kurulan Keller Williams, kısa zamanda ABD'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu. Şirket kültürünü ve yapısını birey odaklı geliştiren kurucular, tamamen  danışmanlarına yatırım yapan bir sistem geliştirdiler. ABD operasyonunun başarısı üzerine, 2012 yılında yurt dışına açılma kararı aldılar. Şu an Türkiye'nin yanı sıra Kanada, Güney Afrika, Endonezya, Vietnam, Almanya, Avusturya ve İsviçre'de faaliyetlerine başlayan Keller Williams, Ekim 2013'te Türkiye'de ilk ofisleriyle operasyona başlayacak.

Keller Williams'ın gayrimenkul danışmanlarını eğitmek üzere bir üniversitesi var. Her Mayıs ayının 2.Perşembe günü ise RED DAY adını verdikleri sosyal sorumluluk günü. KW çalışanları o gün işlerini bir kenara bırakıp kendilerini sosyal sorumluluk projelerine ve ihtiyacı olanlara yardıma adıyor. KW'nin kurucusu ve Başkanı Gary Keller'ın yazdığı Amazon, Washington Post ve New York Times gibi hatırı sayılır kurumlarda defalarca en çok satanlar listesinde kalan “Millionaire Real Estate Agent“, “The Shift” ve “The One Thing“ adlı kitapları ise Türkçeye de çevriliyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 ‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’
  • 23.12.2015 11:49

‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gayrimenkul sektöründeki geliş ...

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!
  • 21.10.2014 17:34

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!

Keller Williams NYC Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı Aylin Coleri, Amerika'da özel ...

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor
  • 09.08.2016 11:25

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Bağdat Caddesi’ndeki taşınma tr ...

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı
  • 01.06.2016 14:26

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı

KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası, Beylikdüzü bölgesi ...

Keller Williams danışmanlarından anlamlı hareket!
  • 15.05.2016 09:34

Keller Williams danışmanlarından anlamlı hareket!

REDDay 'Topluma Katkı Günü'nde Keller Williams danışmanları, işlerine bir günlük ...

Kadıköy'ün ilk akülü şarj istasyonu kuruluyor
  • 11.05.2016 14:47

Kadıköy'ün ilk akülü şarj istasyonu kuruluyor

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams’ın tüm çalışanları, Mayıs ayının ...