maritbet girişmaritbet
Keleş İnşaat yıl içindeki 3 projeye 290 milyon lira ayırdı

Keleş İnşaat yıl içindeki 3 projeye 290 milyon lira ayırdı

Güneşli’de Beyaz İnşaat ile Corner Life Güneşli projesini gerçekleştiren Keleş İnşaat, 2014 yılına hızlı giriyor

Güneşli'de Beyaz İnşaat ile Corner Life Güneşli projesini gerçekleştiren Keleş İnşaat, 2014 yılına hızlı giriyor. Firma Corner Life Ofis projesinin yanı sıra Küçükçekmece'de ve Cevizlibağ'da da yeni projelere başlayacak. Keleş İnşaat, içinde bulunduğu projelendirme çalışmalarını Nisan - Mayıs aylarına kadar bitirerek Güneşli ve Küçükçekmece'deki yeni projelerinde satışa başlamak istiyor. Güneşli Corner Ofis'e 70 milyon lira ayıran Keleş İnşaat, Küçükçekmece'deki yeni proje için 200 milyon lira ve Cevizli'deki öğrenci yurdu için de 20 milyon lira olmak üzere toplamda 290 milyon liralık yatırım hedefliyor. 2013 yılını gayet iyi geçirdiklerini belirterek söze başlayan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, istedikleri satış rakamlarını yakaladıklarını ve yeni projeler için güç depoladıklarını ifade etti. 2013 yılında sektörün iyi seviyede olduklarını vurgulayan Keleş, “Yılın sonuna doğru dövizlerin artması ve yaşanan hareketlilik dışında gayet iyi bir sezon yaşandı. Fakat bu durum kalıcı olmadı, piyasa kendisini çabuk toparladı. Yatırım yapanlar ve gayrimenkul alımı yapanlar beklentilerinin karşılığını aldılar. Gelecek yıl içinde ümitliyim. Seçimden sonra 10 gün içinde gayrimenkul sektörü geçen yıla dönerek hızlı bir sezon yaşayacak” diye konuştu.

Corner Life Güneşli'de erken teslim müjdesi
“Bir yılda satışların yüzde 65'ini tamamladık” diye sözlerine devam eden Keleş, Aralık 2014'te teslim sözleri olduğunu hatırlattı. İnşaatta hızlı ilerledikleri için teslim tarihini 2-3 ay kadar erkene çekmeyi planladıklarını belirten Keleş, “Müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz. Corner Life Projesi 14 bin metrekare arsa üzerine 211 konut ve 43 ticari ünite olarak gerçekleşti. Ticari ünitelerin hepsi caddeye cepheli. Dükkanların 8 metre asma tavanı var. Sosyal donatıları da çok iyi. Mimarisi ve tarzı da öyle. Örnek daireyi gezenler kullanım alanları ve metrekare dağılımının çok dengeli olduğunu söylüyorlar” dedi.

Şu anda mimari konsept çalışmaları devam eden Corner Life Güneşli Ofis'in de son derece başarılı olması için titizlendiklerine dikkat çeken Keleş, farklı mimari tarzlara açık olduklarını vurguladı. Ofis projesinde 13 bin metrekare arsa üzerine 50 bin metrekare inşaat yapacaklarını ve bunun 35 bin metrekaresinin satılabilir olmasını planladıklarını kaydeden Keleş, “70 milyon lira yatırım yapacağız. Bölgenin en lüks ofisini yapacak bunu en uygun fiyattan satışa çıkaracağız. İlk başta 3 bin 500 lira olacak. Bunu gerçekleştirirsek yatırımcılara kazanç sağlayacağız. Kullanıcılar içinde böylelikle ciddi bir alım imkanı oluşacak” dedi.

Corner Life Güneşli'de 2013 Ocak'ta metrekare fiyatının 2 bin 850 lira olduğunu hatırlatan Keleş, bir yılda fiyatların 3 bin 500 liraya ulaştığını söyledi. Şu anda yüzde 25 kazanç sağlayan yatırımcıların Aralık 2014'e kadar bu rakamın 4 bin 500 liraya çıkması ile prim oranının yüzde 40 olacağını beklediklerini söyleyen Keleş, düzenledikleri altın kampanyasında iyi bir satış getirdiğinin altını çizdi. Kampanya ile Corner Life Güneşli'de 2 kg 250 gram altın dağıtıldı. 

Küçükçekmece'de Özelleştirme İdaresi'nden iki yıldan bu yana takip ettikleri bir arsaya teklif verdiklerini ve kazandıklarını belirten Keleş, “ Bölgeyi iyi tanırız. Küçükçekmece'de Nikah Salonu'nun hemen altında ve E5'e cepheli bir arsayı aldık. Toplam 21 bin 288 metrekare ve  emsali de 2.10. Ticari ve prestij hizmet imarı var. 110 milyon liraya aldık. Üzerine 90 milyon liralık bir yatırım planlıyoruz. Arsa ile birlikte bu rakam 200 milyon lira olacak. Şu anda burası içinde konsept proje çalışıyoruz. İki aya kadar biterse ruhsatını alacak ve 4 aya kadar satışa çıkacağız. Burada ortalama 5 bin lira gibi bir başlangıç fiyatından hareket edeceğiz. Ayrıca Cevizlibağ'da 5 bin metrekarelik bir arsa ile anlaştık. Keleş İnşaat - Beyaz İnşaat İş Ortaklığı ile burada özel öğrenci yurdu yapmayı düşünüyoruz. Satış olmayacak. Öğrenci yurdu olarak arsa sahibi ile birlikte işleteceğiz. Buraya da 20 milyon liralık yatırım yapacağız. 600 kadar öğrenci kalabilecek. Bunlardan başka ayrıca arsa alım görüşmelerimizde devam ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin videosu için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Küçükçekmece'de özel üniversite binasının çökme anı!
  • 24.10.2022 16:51

Küçükçekmece'de özel üniversite binasının çökme anı!

Küçükçekmece'de, bir konut şantiyesinin istinat duvarının çökmesinin ardından bi ...

Küçükçekmece'de tedbir amaçlı boşaltılan 3 katlı özel üniversite binası çöktü
  • 24.10.2022 10:06

Küçükçekmece'de tedbir amaçlı boşaltılan 3 katlı özel üniversite binası çöktü

Küçükçekmece'de, bir konut şantiyesinin istinat duvarının çökmesi sonucu, bitişi ...

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!
  • 17.02.2021 09:00

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Caner Beyaz, emlaktasondakika.com'a verdiği öz ...

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!
  • 03.01.2015 17:05

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!

Keleşoğlu'nun Küçükçekmece Soğuksu'daki Cennet Koru projesine ait tanıtım filmin ...

Corner Life Güneşli müşterilere altın hediye ediyor
  • 25.11.2013 17:18

Corner Life Güneşli müşterilere altın hediye ediyor

Corner Life Güneşli projesinde daire alanlara her metrekare için 1 gram altın ve ...

Corner Life Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında
  • 25.11.2013 16:30

Corner Life Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında

Corner Life Güneşli Evleri projesinin detaylı tanıtım filmi emlaktasondakika.com ...