maritbet girişmaritbet
‘Katarlı yatırımcı Türkiye’yi çok iyi biliyor’

‘Katarlı yatırımcı Türkiye’yi çok iyi biliyor’

Tahincioğlu Holding Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, Expo Turkey by Qatar’da fuar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2. Expo Turkey by Qatar ilk gün yoğun ilgi ile karşılaştı. Fuara 3 proje ile katıldıklarını belirten Tahincioğlu Holding Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, Katarlı yatırımcının Türkiye'deki projelere büyük ilgi gösterdiklerini ve olumlu dönüşler aldıklarını belirtti. 

Akpınar: “Fuar öğleden sonra başladı, akşam 10'a kadar da devam edecek. Yavaş yavaş kalabalıklaşmaya başladı. İnsanların ilgi gösterdiğini daha öncesinden biliyoruz. Katar'da bu anlamda Türkiye'ye çok ilgi var. Böyle bir organizasyonun düzenlenmesi çok olumlu.  Katar bizim çok iyi ilişkilerimizin olduğu bir ülke. Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyorlar. Dolayısıyla bizim yaptığımız projelere de ilgi gösteriyorlar. Şu ana kadar tekillerin haricinde bizim görüştüğümüz 5-6 tane grup oldu. Oldukça ilginç anlaşmalara gidebileceğimiz insanlar ve yatırımcı grupları bunlar. Tabii fuarlar aslında satıştan ziyade ülkenin tanıtımını, kurumun tanıtımını yapmak için ve projeleri ön plana çıkarmak için kurgulanmış olan organizasyonlar. Bizim önceliğimiz ülkemizi tanıtmak. Bu anlamda Katar'ın bakış açısı diğer ülkelere oranla biraz daha farklı. Bu anlamda çok misafirperverler. Avrupa'da böyle bir durumla karşılaşmıyoruz. Avrupa'da insanlara Türkiye'nin güvenli bir liman olduğunu, yatırım fırsatı olduğunu anlatmakta gerçekten çok zorluk çekiyoruz” dedi. 

KATARLI YATIRIMCI NEREDE YATIRIM YAPILACAĞINI İYİ BİLİYOR

Fuara 3 proje ile katıldıklarını belirten Soner Akpınar: “Katar'da olmaktan ben çok memnunum. Emlak Konut ile katılmaya karar verdik. Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark Kayaşehir ile beraber 3 projemizi Katar'a getirmeye karar verdik. Nidapark Kayaşehir'in maketini ve İstinye'yi çok daha ön planda tutmaya çalışıyoruz. 

Nidapark İstinye'ye oldukça ilgi olduğunu söyleyebilirim. Katar'daki insanlar Türkiye'yi çok iyi biliyorlar, İstanbul'u da çok iyi biliyorlar. Hangi bölgenin yatırım değerinin yüksek olduğunun da farkındalar. Kayaşehir bu anlamda 3. Havalimanı'na yakın olması, metro, karayolu yatırımlarının, şehir hastanesinin yapılıyor olması bu anlamda onların kafalarında yer etmiş. 

Nidapark Kayaşehir projesi Kanal İstanbul projesinin çok yakınında olması nedeniyle önemli ölçüde etkileniyor. Nidapark İstinye'ye çok olumlu talepler var. Emlak Konut GYO da biz de bundan çok memnunuz. Lokasyon değeri çok yüksek. Az katlı, boğaz manzarası gören bir proje. 48 bin metrekare koru alanına sahip” açıklamalarında bulundu. 

Yatırımcıları İstinye'deki satış ofisine davet eden Akpınar, önümüzdeki ay 2 örnek daireyi açacaklarını belirtti.

Esra Karaşin/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?
  • 13.04.2022 17:09

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?

Fiyat listesi ve ödeme seçenekleri merak edilen Nidapark Göcek projesinde ön tal ...

Nidapark İstinye reklam filmi!
  • 02.12.2017 10:46

Nidapark İstinye reklam filmi!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin reklam filmi yayında. Dev proje, Emlak K ...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!
  • 30.09.2017 16:36

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!

Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olan Tahincioğlu, 2017-2018 sezonuna yeni ...

Altan Elmas: Yabancıya satışı artıracağız
  • 20.04.2017 18:49

Altan Elmas: Yabancıya satışı artıracağız

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda düze ...

Metal Yapı Konut, 2 projesi ile Expo Turkey by Qatar'da!
  • 19.04.2017 17:10

Metal Yapı Konut, 2 projesi ile Expo Turkey by Qatar'da!

Zincir Yapı Satış Yönetmeni Aylin Çiçek ve Blue Lake Uluslararası Satış Müdürü M ...

Expo Turkey by Qatar kapılarını açtı
  • 19.04.2017 16:10

Expo Turkey by Qatar kapılarını açtı

Gayrimenkul, mobilya, yapı malzemeleri, sanayi ve bilişim dahil pek çok sektörün ...