maritbet girişmaritbet
Kat irtifakı işlemleri webtapu üzerinden yapılacak

Kat irtifakı işlemleri webtapu üzerinden yapılacak

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, kat irtifakı ve kat mülkiyeti işlemlerinin webtapu sistemi üzerinden yapılacağını açıkladı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde yeni tedbirler hayata geçirildi.

Randevu alınacak

Tapu müdürlüklerine gönderilen yazıda Kovid-19 salgını nedeniyle alınacak tedbirler ve yapılacak uygulamalara ilişkinkararın daha tüm birimlere bildirildiği hatırlatılarak, “İlgi ve duyurular ile KOVID-19 salgın önlemleri uyarınca izin verilen tapu işlemlerinin kapsamı da genişletilmiştir” denildi.

Bu süreçte yapılan tapu işlemlerinin analizi sonucunda, kat irtifakı/kat mülkiyeti işlemlerine ve bu işlemlere bağlı olarak yapılması gereken cins değişikliği işlemlerine yönelik taleplerin de, webtapu sistemi üzerinden başvurularak ya da e-randevu/çağrı merkezi üzerinden randevu alınarak karşılanmasına karar verildiği belirtildi. Yazıda, şu ifadelere de yer verildi: “Müdürlüklerimizde görev yapan personelimizin sağlığının korunması için müdürlüklerimize giriş yapan vatandaşların maskesiz içeri alınmaması, başvuru biriminde ve akit masasında görevli personelimizin maske/siperlikli maske ve eldiven kullanması büyük önem arz etmektedir.”

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz