maritbet girişmaritbet
Karun Mücevher, gözünü Hollywood’un ünlü yıldızları Charlize Theron ve Jennifer Lopez’in boynuna dikti!

Karun Mücevher, gözünü Hollywood’un ünlü yıldızları Charlize Theron ve Jennifer Lopez’in boynuna dikti!

Karun Mücevher’in sahibi Karun Kıraç, gözünü Hollywood’un ünlü yıldızları Charlize Theron ve Jennifer Lopez’in boynuna dikti. Kıraç, gelecek Grammy ödül törenini sunacak Charlize Theron’un tören esnasında mücevherlerini takması için, Jennifer Lopez ile de marka yüzü olması için görüştüklerini açıkladı

 

Mücevherlikte 400 yıllık aile geleneğini sürdüren Karun Mücevher'in sahibi Karun Kıraç, gözünü Hollywood'un ünlü yıldızları Charlize Theron ve Jennifer Lopez'in boynuna dikti. Kıraç, gelecek Grammy ödül törenini sunacak Charlize Theron'un tören esnasında mücevherlerini takması için, Jennifer Lopez ile de marka yüzü olması için görüştüklerini açıkladı.
 
MÜCEVHERCİLİKTE 400 yıllık aile geleneğini sürdüren ve çocuk yaşlarda Kapalıçarşı'ya adım atan Karun Mücevher'in kurucusu Karun Kıraç, gözünü Hollywood yıldızlarına dikti. Jennifer Lopez, Elton John, David Beckham gibi sinema, müzik ve sporda dünya çapında şöhretlerin tasarımlarını kullandığı Kıraç, sonbaharda İtalya'da Cipriani Oteli'nin içinde ve Venedik'in meşhur San Marco meydanında 4 şubeli bir markanın mağazalarında Design by Karun from İstanbul adıyla ürünlerini satmaya başlayacak.
 
Hedef Oscar törenleri
 
Beverly Hills'te mağaza açmayı ve Oscar ödüllerine sponsor olma hedeflerini yıllar önce belirleyen Kıraç, bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Kıraç, sinema ve müzikte dünya çapında şöhrete sahip olan Charlize Theron ve Jennifer Lopez ile görüştüklerini belirterek, “Hedef bu yıldızların marka yüzü olarak kırmızı halıda bizim tasarımlarımızı sergilemesi. Gelecek Grammy Ödül Törenini Charlize Therone sunacak. O törende bizim mücevherlerimizi takması için görüşüyoruz. Ağustos'ta Türkiye'ye gelecek olan Jennifer Lopez ile de marka yüzümüz olması için görüşeceğiz” dedi.
 
Önce korner sonra mağaza
 
Yurtdışından yoğun bir şekilde takı talebi aldıklarını aktaran Karun Kıraç şöyle konuştu: “Milano ve New York Madison Avenue'de satışlarımız devam ediyor. Bu noktalar dışında şu anda yurtdışında kendi mağazalarımızı açmayı düşünmüyoruz. 3-4 yıl sonra ismimizi iyice tanıttıktan sonra açacağız. Yurtiçinde de yeni bir mağaza açma hedefimiz var. Bu çok farklı bir alışveriş merkezi projesi olacak. Anadolu yakasından da çok talep var. Orada da bir mağaza açabiliriz.”
 
Azerilerden yoğun ilgi
 
Yurtiçindeki satışlarında yabancıların payının yüzde 40'a ulaştığını kaydeden Kıraç, Rusya ve Azerbaycan'dan ciddi müşterileri olduğunu söyledi. Yabancılara satışlarının yüzde 15'inin Azeri müşterilere olduğunu belirten Kıraç, “Şu anda işler yoğun. Düğün mevsimi olduğu için düğün müşterisi fazla. Azeri ve Rus müşterilerin yanında İranlılar da ciddi alım yapıyor. Özel siparişler veriyorlar” dedi.
 
200 bin dolara tespih
 
Son dönemde tesbihe büyük ilgi olduğunu anlatan Kıraç şunları söyledi: “Geniş bir müşteri kitlemiz bulunuyor. Tespih fiyatları 200 ile 200 bin dolar arasında değişiyor. Objelerin fiyatı ise birkaç milyon dolara çıkabiliyor.”
 
2.5 milyon dolarlık gerdanlık açık artırmayı bekliyor
 
KARUN Kıraç'ın en değerli parçası olarak nitelendirdiği “Rainbow” adlı gerdanlık açık arttırmada sahibini bulacak. Gerdanlık 260 pırlanta ve Columbia zümrütünden oluşuyor. Rainbow'un açık arttırmada fiyatı 2.5 milyon dolardan başlayacak.
 
Cartier'e tasarım yaptı
 
KARUN Kıraç Kapalıçarşı'da piştikten sonra değişik vizyonlar edinmek, dışarıdaki gelişmeleri görmek için Amerika'ya gitmiş. Franck Muller, Tiffany, Cartier gibi dünya devlerine dışarıdan tasarım yapmış. Türkiye'ye döndüğünde Nişantaşı'nda ilk tasarım showroom'unu açmış. Kıraç, 2008 yılında vergi sıralamasında 66'ncı sırada yer aldı.
 
Demet CENGİZ BİLGİN/Hürriyet 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jennifer Lopez'in Metropol İstanbul'daki anahtar teslim töreni!
  • 19.11.2012 17:47

Jennifer Lopez'in Metropol İstanbul'daki anahtar teslim töreni!

Konser için Türkiye'ye gelen ve İstanbul'a hayran kalan Jennifer Lopez, Metropol ...

NBA'in yıldızı Lebron James'in son malikanesi!
  • 02.10.2020 10:10

NBA'in yıldızı Lebron James'in son malikanesi!

Los Angeles'ta iki tane daha malikanesi bulunan Lebron James yeni bir malikhane ...

Bir zamanlar Jennifer Lopez'in malikanesiydi!
  • 17.06.2015 12:44

Bir zamanlar Jennifer Lopez'in malikanesiydi!

Florida’daki malikanesini satan Jennifer Lopez’in evini meslektaşı aldı. Şarkıcı ...