maritbet girişmaritbet
Kanyon AVM'de Philips Smart TV konsepti!

Kanyon AVM'de Philips Smart TV konsepti!

Philips Smart TV konsepti, İstanbul Kanyon AVM'de düzenlenen renkli bir organizasyonla tanıtıldı.

Ünlü radyo programcıları Bay J ve Geveze'nin sunum ve performanslarıyla renklenen gecede, Philips Smart TV'nin eğlenceli ve işlevsel özellikleri interaktif sunumlarla tanıtıldı.

EMLAK TV VİDEO PLATFORMU EMLAKTASONDAKİKA.COM'DAN

Gayrimenkul haberlerinin yayınlandığı, yeni konut projeleri ve en son emlak haberleriyle tüketicinin emlakla ilgili aradığı her şeyi bir arada sunun, Türkiye'nin bir numaralı internet sitesi Emlaktasondakika.com, Philips Smat TV işbirliği ile Emlak TV uygulamasını yayına sokuyor.

Yeni konut projelerinin tanıtımlarının da yer alacağı uygulamada videolu haberler, ev dekorasyon, iç mimari tasarımlar ve bir çok faydalı içerikle sektördeki önemli bir boşluğu dolduracak.

Emlaktasondakika.com, gerçekleştirdiği işbirliğiyle video içeriklerini Philips Smart TV platformunda izleyicisi ile paylaşarak binlerce kişiye daha ulaşacak. Bu kapsamda hem görsel hem de içerik olarak ziyaretçilerinin beklentilerine tam olarak karşılık vermeyi planlayan Emlak TV uygulamamız haberciğini bir adım öteye taşıyacak.

PHILIPS SMART TV NEDİR?

Philips'in birçok farklı özellikle güçlenen ve gelişen yeni Smart TV teknolojisi, televizyonundan daha fazlasını bekleyen kullanıcılarla buluşmak için hazır.

Türkiye'ye özel uygulamalarla fark oluşturan Philips Smart TV'ler, en şık ve göz alıcı modelleriyle; internet, oyun ve uygulama dünyasının en iyi örneklerini salonunuza taşıyor.

Yeni nesil Philips TV'ler; gelişen Smart TV arayüzü, ödüllü görüntü kalitesi ve oyun dünyasına getirdiği yeniliklerle bir televizyondan çok daha fazlasını sunmaya devam ediyor.

Benzersiz Ambilight teknolojisiyle gerçek sinema deneyimini evinize getirirken, farklı ihtiyaçlara uygun ekran ölçüleriyle Philips Smart TV'ler, kolay kullanılan arayüzü ve her geçen gün daha da artan yepyeni içerikleriyle iddialı geliyor. “Simply Share”, “Control”, “Net TV”, ve “Program” alt segmentlerini Smart TV ana konseptinde birleştiren Philips, iyi bir televizyondan çok daha fazlasını sunuyor. Philips Smart TV, 2011 yılında satışa sunulan; Philips 6000, 7000, 8000, 9000 , Designline ve Cinema 21:9 Platinum ile Gold serisi TV'lerde, ayrıca 2009 ile 2010 yılında satılan internet bağlantılı Philips TV'lerde yer alıyor. Çok sayıda seçkin ve zengin içerikli uygulama, haber, bilgi kanalları, seç-izle platformu ve sosyal ağ desteği gibi yenilikler, yeni nesil Smart TV kullanıcılarını bekliyor.

Smart TV arayüzünde yer alan görüntü içinde görüntü özelliği (Multiview) sayesinde, kullanıcılar bir yandan TV programlarını izlerken, bir yandan da internet bağlantılı içerikleri takip edebiliyor. Üstelik Smart TV'nin özel arayüzü, kullanıcı profiline uygun program önerileri ve yayın bilgileri gibi özellikleri de ekrana taşıyor. Tüm Philips Smart TV'ler; Avrupa, Rusya ve Latin Amerika'da sunulan program ve uygulamalara erişim için Net TV arayüzüne sahip. 2011 yılında EISA tarafından en iyi 3D TV ve en iyi LCD TV ödüllerine layık görülen oyun, internet ve uygulama dünyasını bir araya toplayan Philips Smart TV, zengin Türkçe içeriği ile dikkat çekici.

On üçü çok yakında aktif olacak toplam on yedi farklı Türkçe uygulamayı Türk kullanıcısının beğenisine sunan Philips Smart TV'de; “Fox”, “NTV”, “NTV Spor”, “Bloomberg HT”, “HaberTürk”, “CNN Türk”, “A Haber”, “SporX”, “Hürriyet”, “Küre TV”, “Devlet Meteoroloji”, “Engin TV Rehberi”, “IPShop” alışveriş portalı, “Emlak TV”, “Radyo FM”, “TV'de film keyfi”, “Son Kaç” uygulamaları yer alıyor. NTV, NTV Spor, Engin TV Rehberi, SporX uygulamaları hali hazırda aktif olarak yayında. Diğer uygulamalar ise Kasım ayı itibarıyla aktif hale gelecek. IFA 2008'de ilk Smart TV uygulama ekranını kullanıcılarla tanıştıran Philips, lokal uygulamalarıyla da bu alandaki liderliğini sürdürmekte kararlı. Philips TV ürün grubu, donanım açısından da son derece zengin.

“Performans Serisi”, “DesignLine Serisi” ve “Cinema 21:9” Serisi ile birçok farklı ekran boyutunda görüntü seçeneği sunan Philips TV'ler, aynı zamanda dünyanın ilk sinema orantılı Smart TV'si olma özelliğine de sahip. Philips Smart TV sunduğu benzersiz özelliklerle oyun tutkunlarını ayrı bir yerde tutuyor. Artık iki ekrana ihtiyaç duyulan oyunlarda yarım ekrana sığmaya gerek yok. Philips'e özgü tam ekran oyun özelliği sayesinde bölünmüş ekrana sahip oyunlarda, oyuncular aynı anda aynı televizyonda kendi oyunlarını tam ekran görebiliyor.

Philips TV'leri farklı kılan bir diğer önemli görsel özellik ise Ambilight. Ambilight ışığı; kesintisiz hareket sürekliliğine sahip oluşu, odanın aydınlık seviyesine hassas oluşu ve ten renklerine uyumu ile benzersiz. Philips Smart TV deneyimi Philips Türkiye Facebook sayfasında kullanıcılarla paylaşılıyor. “Smart TV'ni kur”, “Smartphone'unu TV kumandası olarak tanıt”, “En sevdiğin oyunu oyna”, “En sevdiğin filmi izle” gibi aşamalarla, Philips Smart TV keyfini ilk yaşayanlardan biri siz olabilirsiniz.


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kanyon'da yönetim değişti! Fulya Durak, genel müdür oldu!
  • 07.01.2022 17:25

Kanyon'da yönetim değişti! Fulya Durak, genel müdür oldu!

Perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanındaki 20 yılı aşkın ...

Kanyon AVM, karbon emisyonunu sıfırlayacak!
  • 16.06.2021 14:23

Kanyon AVM, karbon emisyonunu sıfırlayacak!

Kanyon Alışveriş Merkezi, CK Enerji iş birliği ile Uluslararası Yenilenebilir En ...

Açık hava alışveriş deneyimi Kanyon’da!
  • 12.10.2020 17:00

Açık hava alışveriş deneyimi Kanyon’da!

Kanyon’da açık havada alışveriş deneyimi yenilenen konseptiyle devam ediyor! ...

İş GYO gayrimenkullerinin değerlerini açıklıyor!
  • 28.12.2016 13:17

İş GYO gayrimenkullerinin değerlerini açıklıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kanyon AVM, İş Kuleleri, Üsküdar arsası, Mallm ...

Philips Ambilight TV’ler sıradışı bir izleme deneyimi sunuyor
  • 02.04.2014 13:59

Philips Ambilight TV’ler sıradışı bir izleme deneyimi sunuyor

Android işletim sistemli Philips Ambilight TV’ler çok çeşitli oyun oynama imkanı ...