maritbet girişmaritbet
Kadir Has Üniversitesi'nin gayrimenkul eğitimleri başlıyor

Kadir Has Üniversitesi'nin gayrimenkul eğitimleri başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, gayrimenkul sektörüne yeni liderle kazandırmaya devam ediyor.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları'nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor. Program, gayrimenkul sektörüne yönelik özel tasarlanmış eğitimler sunarak sektöre yeni liderler kazandırıyor.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikte insan kaynağı yetiştirmek üzere sektöre özel tasarlanmış sertifika programlarıyla sektöre destek veriyor.

“SEKTÖRE ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”

Seminer ve sertifika programlarına bugüne kadar sektörden birçok ismin katıldığını açıklayan Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Koordinatörü Hülya Uğuz Yedievli, “6 yıldır devam eden sertifika programları ve seminerlerle sektöre öncülük ettiğimizi ve büyük katkı sağladığımıza inanıyorum” dedi. Yedievli sözlerini şöyle sürdürdü: “Gayrimenkul sadece bizde değil, dünyada en önemli sektörlerin başında. Sektörde üretim ve rekabet artması kalite artışını da getiriyor. Sektörün büyümesi ile yeni iş alanları ortaya çıkmakta. Bu nedenle bilinçlenen tüketiciye daha iyi hizmet verebilmek amacı ile yatırımcılar yetişmiş, nitelikli eleman istiyor. Bu eğitimler, sektör şirketlerinin nitelikli yönetici ihtiyacını karşılamak için yapılıyor. Gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinden, enerji etkin yerleşim birimlerine, finansmandan hukuka, sürdürülebilirlik yaklaşımı ile bina ve toplu yapı yönetimine kadar sektörün ihtiyacına yönelik zengin içerikli sertifika programlarımıza ilgi çok fazla;önümüzdeki günlerde seminer ve sertifika programları çalışmalarımız daha da hızlanacak.”

İŞTE YENİ PROGRAMLAR

Bahar döneminin Şubat ayında başlayacağı Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları'nda genel katılıma açık olarak açılacak sertifika programları ise şöyle: “Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlaması ve Gayrimenkulde Yeni Eğilimler”, “Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı", “Bina ve Toplu Yapı Yöneticisi Sertifika Programı”, “Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar”. Ayrıca talep halinde kurumlara yönelik eğitimler de tasarlanıp sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadir Has Üniversitesi'nin gayrimenkul eğitimleri başlıyor
  • 15.01.2016 10:44

Kadir Has Üniversitesi'nin gayrimenkul eğitimleri başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akad ...